Category Archives: blog

Zwangerschapsreportage met puppy

Zwanger en een puppy, gaat dat samen? Nou en of. Robin en Désirée namen hun Kooiker puppy mee tijdens de zwangerschapsfotoreportag. Een super leuk resultaat en een schat van een pup!

Pas getrouwd Adrie & Charryda

Gister was het DE dag van Adrie en Charryda. Lucky me want ik mocht er bij zijn voor de trouwfoto’s. Een heerlijke tropische dag op een locatie aan het Paterswoldsemeer. Lieve Charryda en Adrie gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Esmee & Ilonka, turnfotoshoot

Niet meer samen naar turnen, dat vraagt om een afscheidsfotohoot als aandenken. De “wereld op zijn kop” fotoshoot was hier geschikt voor. Super leuk dat jullie er waren Esmee en Ilonka. Heel veel plezier zodra er weer geturnd mag worden bij je nieuwe vereniging Esmee en Ilonka veel succes met Acro!

Gezinsfotoshoot

Samen op de foto gewoon omdat het kan. Of omdat Odin bijna 1 jaar is. Er is altijd wel een reden te verzinnen.

Gezinsfotoreportage Familie Dekker

Janita, Erik Jan en de meiden Nadia en Sylvie ken ik al wat langer. Van beide meiden mocht ik de zwangerschapsreportage en later de newbornfotoshoot maken. Super leuk om de meiden (en jullie natuurlijk ook) een paar jaar later nog eens te zien.

Zwangerschapsreportage

Enige tijd geleden boekte Marieke samen met haar gezin een Mini Fotoshoot bij mij. Zo leuk als mensen ook voor een tweede zwangerschap terug komen voor de foto’s. Nog even geduld en dan is Naomi grote zus. Tot snel!

Newborn Lifestyle fotoreportage Mart

Vandaag op de mooie datum 02-02-2020 mocht ik een familie newborn fotoreportage maken. In de hoofdrol Mart met een hele belangrijke bijrol voor zijn grote zus Lauren. Bijzonder want de zus van hun moeder en dus hun tante en oom ken ik ook en zij trouwden op een andere mooie datum 12-12-2012.

Bruiloft Gertjan & Leonie

Vandaag trouwden Gertjan en Leonie bij de Kruimel in Gasselte. Een echte winterbruiloft, nou ja op de sneeuw na dan. Die kwam in de vorm van regen naar beneden maar gelukkig niet op de momenten dat wij buiten waren.