Bruiloft Bart & Janita

Bruidsfotograaf Assen.

Vrijdag 22 juli, helaas regen en somber weer. Maar dat maakt niet uit. Het is de trouwdag van Bart en Janita. Hun trouwdag begon voor mij bij hen thuis. Daarna vertrokken we met de auto naar onze eerste fotolocatie.
Omdat het regende werd dat geen buiten maar een binnenlocatie. En wat voor eentje? We doken een parkeergarage in. Toen we daar klaar waren gingen we naar De Nieuwe Kolk voor nog meer foto’s. Daarna was het tijd om JA te zeggen. Op naar het gemeentehuis van Assen midden in het centrum. Na de ceremonie kwamen ze trots en blij naar buiten. Buiten stonden familie en vrienden hen op te wachten met confetti. Dat werd dus opruimen voor de gasten. Wij vertrokken alvast naar De Hertenkamp. Later volgden de gasten ook voor een toast, de familiefoto’s en aansluitend het diner. Daarna was het tijd om te feesten.

   

bruidsfotograaf assen centrum

Bruidsfotograaf Assen

Tijdens het diner wilden Bart en Janita graag dat ik een sneak preview zou maken. De mooiste foto’s van overdag waren dan ’s avonds op een groot tv scherm te zien. Met in mijn ene hand een vork, de laptop van Soundmasters voor mijn neus en in mijn andere hand een vork om wat te eten. Zo bracht ik het diner door. Toen het eten op was de hoogste tijd om naar de feestzaal te gaan. De avondgasten kwamen inmiddels ook binnen en na alle felicitaties en gelukswensen werd het zo langzamerhand tijd voor een feestje. De voetjes van de vloer en dansen maar. Bart en Janita opende het feest samen omringd door familie en vrienden.

Bruidsfotograaf Assen

Bart en Janita vanaf deze plek gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens jullie alle geluk van de wereld.
Dank jullie wel dat ik jullie bruidsfotograaf Assen mocht zijn.

Volg mij ook op Facebook