Bruiloft Martin & Diana

Bruidsfotograaf Drenthe Nije Hemelriekje Gasselte.

Vrijdag 1 september, Martin en Diana zeiden JA. Een zonovergoten trouwdag, dus lekker buiten trouwen. Maar daarvoor gingen we nog even langs Bruidsmode Charina voor wat foto’s. Immers als je er bijna naast woont en je aanstaande tijdens een ommetje wel eens zei “kijk die jurk vind ik mooi”. Als dat dan ook heel toevallig DE jurk is die je als bruid hebt gekozen. Dan moet natuurlijk in “die” jurk zelf even in de etalage staan.

Martin en Diana, hier is jullie blog!

Mijn dag begon bij Martin thuis. Langs het kanaal over het smalle weggetje naar hun huis. Gelukkig was de oprit van de buren vrij. Bedankt buurman! Want ik heb een rare ‘angst’ voor smalle weggetjes direct aan het kanaal.

Martin werd door zijn moeder in zijn door hem zelf grotendeels ontworpen pak geholpen. En ja hoe bevestig je dan daarna de corsage netjes op zo’n mooi trouwpak? Hoppa jasje uit en op tafel.

Daarna naar Diana. Zij had zich voor bereid bij haar ouders thuis en behalve haar ouders was vriendin Sabine en haar man er ook bij. Leuk om hun ook weer te zien. Zij trouwden een paar jaar eerder en ook toen was ik als trouwfotograaf aanwezig.

Sieraden, een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen van de bruid. Een beetje licht daarbij is wel fijn. Dus vader hield een spiegel vast en moeder gaf de met zorg gekozen oorbellen aan. Tot slot een armbandje en dan nog 1 blik op de foto op de kast met daarnaast wel een heel toepasselijk teksthartje “Vandaag is de beste dag van mijn leven”.
Klaar voor de grote dag. Martin mocht komen.

Zenuwen dus snel naar de deur en die werd al voor de bel klonk open gemaakt. Wauw wat is ze mooi en tjee wat is hij een knappe bruidegom.
Nieuwsgierig werd er toegekeken door het raam door de ouders van Diana. Te leuk om dat niet ook op de foto te zetten natuurlijk.

Klaar om te vertrekken. Op naar de eerste fotolocatie.

Samen lopend langs de etalage van Bruidsmode Charina. En welke jurk wees Martin aan? Daarom mocht Diana nu even als ‘paspop’ fungeren terwijl Martin die ene mooie jurk aanwees waarin zijn Diana stond.

Bruidsfotograaf nije hemelriekje drenthe

Onze volgende locatie het Gasselterveld. Staande bovenop de mountainbike bult met op de achtergrond het helder blauwe water. Wauw het lijkt wel ergens op een zonnig en tropische eiland in plaats van Drenthe.

De zon kwam en ging en gaf ons zo veel diversiteit aan licht voor de foto’s.

Bruidsfotograaf Drenthe Nije Hemelriekje Gasselterveld

Balancerend op een randje had ik dit prachtige beeld voor ogen.

Natuurlijk ook nog even op de foto met de trouwauto en daarna was het tijd om naar de restaurant het Nije Hemelrijk te gaan om JA te zeggen.

Een erehaag van familie en vrienden. Een rode loper geflankeerd door mooie bloemen.

Swingend kwam Diana aan de arm van haar vader het terras op gedanst om naast Martin plaats te nemen.

Na het JA woord, de KUS, de RINGEN en het tekenen van de trouwakte waren ze dan eindelijk getrouwd.

Tijd om die heerlijke bruidstaart aan te snijden en op te eten. Daarna nog even met familie en vrienden op de foto.

Tot slot, wat detailfoto’s. Leuk om straks in het fotoboek als achtergronden te gebruiken.

Lieve Martin & Diana, vanaf deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. En zoals het bordje bij jouw ouders thuis wens ik jullie iedere dag de beste dag toe.

Willen jullie weten of ik ook jullie Bruidsfotograaf Drenthe Nije Hemelriekje kan zijn? Check het en neem contact met mij op.