Bruidsfotograaf Friesland, Makkum en Bolsward

Enkele maanden geleden stuurden ze me een mailtje of ik hun bruidsfotograaf Friesland Makkum kon en wilde zijn. Zo kwam het dat ik vandaag als bruidsfotograaf Friesland in zowel Makkum als Bolsward voor hun de buidsfotografie mocht verzorgen.

8 september 2017 de trouwdag waarop je eigenlijk vanwege het weer liever niet zou trouwen. Regen, heel veel regen en harde wind. Of toch wel.

Bruidsfotograaf Friesland Makkum en Bolsward

Samen met mijn bruidspaar hadden we vooraf diverse alternatieven bedacht en achter de hand voor de foto’s. We besloten om de gok te wagen en gewoon naar de locaties buiten te gaan. Een goeie gok want op wat regen tijdens onze gezellige lunchpauze aan de boulevard van Makkum na hebben het droog gehouden. Foto’s op het strand van Makkum, op de pier en boulevard.

Trouwfoto’s Jachthaven Marina Makkum

Onderweg naar het strand kwamen we langs Jachthaven Marina Makkum. Zo vanaf de weg leek mij het een super gave locatie voor een deel van de shoot. Na de lunch hadden we nog genoeg tijd om er langs te gaan. Wauw, wat een prachtige haven met heerlijk veel zeilboten. Liggend op m’n buik op de steiger. Vanuit het toiletgebouw met zijn mooie boog en door een kunstwerk heen kon ik mij uitleven. Een locatie om je helemaal uit te kunnen leven dus. In één van de zithoeken hing het weerbericht van Piet Paulusma. Die moest ik natuurlijk ook op de foto zetten.

bruidsfotograaf friesland makkum

Trouwen

Na hun aankomst, ieders met een boot. Onder een kapschuur zeiden ze JA tegen elkaar. Eindelijk, aldus de wederzijdse families. Daarna was het tijd voor de volgende stap. Taart! Buiten regende het toch dus dat kwam goed uit. Na de bui gekke bekken foto’s met de hele familie, gewoon omdat dat kan. En toen was het alweer tijd voor het diner en voor mij tijd om te gaan. Maar niet voordat ik een vorkje had meegepikt.

Bruidsfotograaf Friesland Makkum

Lief bruidspaar nogmaals gefeliciteerd en bedankt dat ik jullie Bruidsfotograaf Friesland Makkum mocht zijn.