Bruiloft Richard en Hellen

En weer een fantastische dag met heel veel zon, liefde en lol. Wat heb ik weer gelachen. Heerlijk zo’n dag.
Vandaag speelden Richard en Hellen de hoofdrol op hun eigen bruiloft.
Deze prachtige dag begon in en om het huis van Richard en Hellen.

Hellen trof haar voorbereidingen in de woonkamer. Alle deuren dicht zodat de heren en vooral natuurlijk Richard maar niets zou zien.

Richard daarentegen was verbannen naar de woonkeuken. En raar maar waar daar liepen de dames die ook bij Hellen waren ook.
Oh die das wat is dat toch een lastig ding om precies op maat te strikken. Ondanks een super handig filmpje van De Stijlmeester was het bloed maar vooral zweet en geen tranen. Of kwam dat zweet nou gewoon omdat het een hele warme dag was?

Snel terug naar Hellen want ze wilde nu eindelijk die hele mooie trouwjurk natuurlijk aan. Met hulp van haar zusje lukte dat prima.

Onder toeziend oog van moeder stond daar ineens de BRUID, wauwie. Nog even de lippen stiften en daarna was het tijd om elkaar eindelijk te zien in de tuin.

Daar sta je dan te wachten. Langzaam gingen de deuren open. Snel omdraaien? Nee hoor Richard werd nog even geplaagd en mocht niets zien van Hellen.

Onze eerste fotoshootlocatie was het Dannermeer in natuurgebied Roegwold.

Als je dan boer bent, op de boerderij woont en met een boer trouwt mogen de koeien op de trouwfoto’s natuurlijk niet ontbreken.
Ook de Dodge van vrienden te leen moest op de foto.

Tijd om te trouwen. JA te zeggen tegen elkaar in bijzijn van familie en vrienden. Als er één is die dat kan dan is het babs Ria. Vandaag in dienst van de gemeente Midden Groningen.
Op het gras bij het Hof van Scharmer in een prachtige aankleding in de brandende zon.

Na het JA, de kus, het wisselen van de ringen en het zetten van de handtekeningen eindelijk man en vrouw.

Yes, en dan nu tijd voor een feestje.

Richard had voor Hellen nog een kleine verrassing. De tekst in zijn jasje.

Omdat de gasten op zich lieten wachten voor de groepsfoto’s besloten wij nog een korte fotoshoot te doen. Geslaagd al zeg ik het zelf.

Groepsfoto’s met de Dodge en daarna was het tijd voor nog een verrassing. Het weggooien van het bruidsboeket. Alle ongetrouwde stelletjes mochten meedoen. De dames wilden wel vangen maar de heren die nog niet op hun knie wilden kregen een badminton racket…
Ik ben benieuwd of de winnares ondertussen een aanzoek heeft gehad.

Richard en Hellen, nu is het aan jullie om jullie favoriete foto’s uit te zoeken die in jullie trouwalbum mogen komen.

Fem Weddingshop
De Stijlmeester
Bloemstyliste Heleen
Ilsemarie