Bruiloft Jeroen en Sytske

Trouwen op een maandag? Jazeker want dat is DE datum van Jeroen en Sytske. Een datum om nooit meer te vergeten net als de dag dat jullie JA zeiden tegen elkaar.

Mijn dag begon bij Sytske. Helemaal klaar stond ze om Jeroen straks te ontmoeten. Dit eerste moment wilden ze graag samen op het balkon beleven.

De stad Groningen is mooi en heeft vele prachtige plekken gewoon op loopafstand van het Stadhuis. Nadat we de auto hadden geparkeerd op naar de Prinsentuin.

Om daarna verder te lopen langs de Martinikerk.

Na de beide buitenlocaties tijd voor een korte lunch en foto’s in de PTHU waar ze beiden studeren. Wauw wat een prachtige locatie zo verstopt aan de Oude Ebbingestraat.

Tijd om JA te zeggen voor de wet. Op naar het Stadhuis op de Grote Markt.

Eigen geloftes of werd je toch gesouffleerd Jeroen?

Tijd voor de oh zo belangrijke en best wel spannende momenten. Het JA zeggen, de KUS ennn het wisselen van de ringen.

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Dat de ringen van Jeroen lastig zou worden, daar was Sytske op voorbereid. Toen het niet lukte kwam de handcrème er aan te pas.

Als je als bruidegom als verrassing sokken laat ontwerpen dan horen die natuurlijk op de foto net als de trouwringen en het bruidsboeket.

Voor het vragen van de zegen wilden Jeroen en Sytske nog graag een paar foto’s in een straatje vlak bij de kerk van Garnwerd.
Een plaatje van een straatje. Ik ben verliefd.

Na de kerkdienst was het voor mij tijd om te gaan.

Jeroen en Sytske heel veel geluk en liefde in jullie huwelijk. Jullie trouwfoto’s zijn onderweg. Heel veel kijkplezier en bedankt dat ik deze prachtige dag voor jullie mocht vastleggen.