Bruiloft Robbert en Bonny

Vandaag zeiden Robbert en Bonny JA tegen elkaar. Een prachtige dag met familie, vrienden en hun geliefde viervoeters. De Friese hengst Sven en hun hond Puk hadden een hele belangrijke rol. Sven bracht Bonny samen met Robbert naar de Vijverberg en Puk de ringen.

Mijn dag begon bij het huis van Robbert en Bonny. Bonny haar vriendinnen verzorgden haar, haar en make up. Uiteraard onder toeziend oog van hondje Puk.

En terwijl de meiden bezig waren kun je je als bruid natuurlijk heel nuttig maken en het brood smeren voor tussen de middag.

Inmiddels was Robbert ook gearriveerd en werd het tijd om elkaar voor het eerst te ontmoeten in trouwkleding.

trouwfoto's park vijversburg

De fotoshoot vond plaats in de mooie tuin van Park Vijversburg.

trouwfotografie park vijversburg

Een park met diverse mooie plekken.

Natuurlijk mocht tijdens de fotoshoot Puk niet ontbreken.

Wanneer je beide actief de paardensport beoefend dan is het meer dan logisch dat het paard ook op je trouwdag een grote rol speelt.

Een entree te paard begeleid door de man van je dromen. Welk “penny meisje” droomt daar nou niet van?

In het glazen gedeelte van de Vijversburg vond de ceremonie plaats. Met de nodige emoties waar ik zo van hou.

Geen ringendragende bruidskinderen maar hond Puk stal ook nu weer de show en bracht in vliegende vaart de trouwringen.

Na de plechtigheid, onderweg naar de auto’s zag ik een versplinterde glazen pui. Te mooi om geen foto van te maken. Dus dat deden want scherven brengen geluk. Daarna thuis onder de appelbomen proosten op het huwelijk van Robbert en Bonny.

Ik wens jullie nogmaals heel veel geluk en liefde samen met jullie dieren toe. Geniet er van en bedankt dat jullie mij deelgenoot wilden maken als jullie bruidsfotograaf. Ik heb genoten.