Bruidsfoto’s Micha & Junyu

Ongeveer 1,5 maand geleden trof ik Micha en Junyu voor hun Pré Wedding fotoshoot in Groningen. Vandaag trouwen ze in China. Onder anderen in landen als China en Taiwan is het gebruikelijk om wanneer je gaat trouwen je ruim van te voren met een fotograaf op pad gaat voor het maken van de officiële bruidsfoto’s. De zo genoemde “Pré Wedding Fotoshoot”.

We troffen elkaar op de Grote Markt. Eerst even een bloemetje kopen bij een bloemenstal op de markt. Daarna liepen we verder richting de Prinsentuin.

 

Kiss but no kiss. Wat is dat toch altijd lastig maar oh zo mooi voor de foto’s.

Poortjes! Ik ben er gek op. Dus deze met uitzicht op het Martinikerkhof mocht er ook op.

 

Wanneer je elkaar dan hebt leren kennen in Groningen en gaat trouwen in China mag er op de foto’s gerust iets Gronings te zien zijn, toch? Zie hier de “Olle Grieze” beter bekend als de Martinitoren.

Dat poseren toch wel wat hogerig maakt… Gelukkig staan er op de Vismarkt altijd kraampjes met … juist vis. In dit geval zoute haring. Jammie, maar niet voor mij ik hou meer van een panga of bakje kibbelingen.

Time to undress voor nog een korte fotoshoot in casual kleding. 

Op naar het centraal station. In de hal maakten we deze foto’s.

En dan is het “Time to say goodbye”.

Micha en Junyu ik wens jullie vandaag ontzettend veel plezier op jullie huwelijk in China. En natuurlijk alle liefde en geluk samen.