Trouwreportage

 

vanaf € 575,- en 4 aaneengesloten uren

 

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle trouwfoto's. Dankzij de foto's kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven.

 

De foto's ontvangen jullie zorgvuldig door mij persoonlijk geselecteerd op hoge resolutie.

 

Spreken mijn foto's jullie aan? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvend de gratis brochure aan.

Trouwalbum

 

vanaf € 350,-

 

Verdwijnen de trouwfoto's die jullie digitaal hebben ontvangen op de computer of maken we er samen een prachtig luxe en modern trouwalbum van?


De trouwfoto's die in het album komen kiezen jullie zelf. Daarna ga ik er mee aan de slag. Heb ik het ontwerp af dan ontvangen jullie de digitale drukproef om eventueel nog veranderingen of wensen door te geven.

Pas als jullie helemaal tevreden zijn en het digitale ontwerp hebben goedgekeurd gaat hij naar de drukker.


De omslag is er in verschillende formaten, materialen en kleuren. Zo wordt jullie trouwalbum uniek en past hij perfect bij jullie bruiloft.

Loveshoot

 

Tijdens de loveshoot kunnen jullie alvast ervaren hoe het is om samen op de foto te gaan. Want dat is toch wel iets anders dan een selfie maken natuurlijk.

De foto's zijn ook leuk om te gebruiken op jullie trouwkaart.

 

De loveshoot duurt ongeveer 1 uur. Uit de gemaakte en geselecteerde foto's kunnen jullie er 5 kiezen. Deze ontvangen jullie op hoge resolutie bewerkt en digitaal. Is de keuze lastig dan kunnen de andere foto's nabesteld worden.

 

De loveshoot kost 95 euro en is ook te boeken los van een trouwreportage. Dit is inclusief 5 foto's. Extra foto's zijn te bestellen voor 7,50 euro per stuk.