Bruiloft Erik Jan en Fennalie

Na lang wachten was het dan eindelijk zover Erik Jan en Fennalie zouden JA zeggen tegen elkaar in het bijzijn van hun familie en vrienden. Gezellig knus bij Luf in Gasselte. Precies zoals ze van tevoren hadden bedacht.

Als je achternaam een kleur is en je gaat naar De Stijlmeester om een pak uit te zoeken dan wordt het niet “doe mij maar een pak”. Nee dan wordt hij helemaal aangepast en dus Blauw!

Nadat de heren klaar waren werd het voor mij tijd om te kijken hoever Fennalie was. Zo konden de heren nog even rustig de minuten aftellen voor Erik Jan haar kon gaan ophalen.

Fennalie haar haar en make up was al klaar. Tijd dus om de jurk aan te doen met hulp van moeder en beste vriendin.

Oh die knoopjes toch altijd weer. Gelukkig zijn daar lange nagels voor.

Nog geen 5 minuten mocht Erik Jan genieten van zijn ritje achter het stuur van de Ford Mustang en toen moest hij alweer uitstappen om Fennalie op te halen. Maar dat was het waard.
Eindelijk zagen ze elkaar in hun mooiste outfits. Zo mooi!

Onze eerste fotolocatie was het bos bij de Ieberenplas. Het alternatief voor het Gasselterveld omdat we niet wisten hoe het daar zou zijn met het net geopende waterpark. Helaas was het druk bij de Ieberenplas. Dus op naar Gasselte om het daar te proberen.

En die gok was het meer dan waard. Heerlijk rustig en een plas zo blauw als het maar zijn kon. Alsof we al op Mauritius zijn zei Fennalie enthousiast.
Na een kleine picknick tijd om te vertrekken. Op naar Bistro Luf om JA te gaan zeggen.

Een prachtige ceremonie onder leiding van Ria van Jullie Moment. Eentje die altijd garant staat voor veel emoties. Een lach, een traan en blikken van liefde en trots. Dan is een uur zo voorbij en ben je getrouwd. Man en Vrouw, een echtpaar.

Om dat te vieren is er taart.

De groepsfoto’s mochten gek en lekker spontaan. Geregeld, toch?

Lieve Erik Jan en Fennalie geniet van elkaar. Ik had al moeite met een mooie samenvatting voor deze blog. Aan jullie de eer om de foto’s voor het album uit te zoeken, succes.