Bruiloft Jelle en Soraya

Bruidsfotograaf groningen

Trouwen in de herfst omdat je in die week 8 jaar samen bent. Wat zal het weer doen? Op de trouwdag van Jelle en Soraya, vrijdag 19 oktober, scheen de zon volop en was het heerlijk warm. De bomen kleurden prachtig bij hun themakleur rood.

Er werd al vroeg goed voor alle gasten gezorgd. Als bruidegom hoef je natuurlijk niet in de make up dus Jelle kon mooi helpen met een heerlijke Sweet Table.

Soraya haar make up werd door haar zus gedaan en dat is natuurlijk altijd net even spannender. Samen maakten ze er een prachtige bruidsmake up van.

Nadat haar en make up klaar waren was het eindelijk tijd om DE jurk aan te trekken. Uiteraard met hulp van zus en moeder.

Ook Jelle had hulp bij het aankleden.

De stopdas was niet helemaal naar hun zin dus daar mocht Jelle zijn moeder eerst nog even een strijkijzer over heen halen.

Oma kon het niet laten en hielp haar beide kleinzoons om er tip top uit te zien. Na alle voorbereidingen hoog tijd om elkaar te gaan zien.

Bij zo’n eerste ontmoeting horen vaak emoties. Zo ook vandaag. Ik hou er van.

Het huis van Jelle zijn ouders leende zich heel mooi voor foto’s binnen en dat was dan ook de bedoeling want zeg nou zelf als je gaat trouwen half oktober dan verwacht je geen stralende zonnige dag meer.

Maar niets was minder waar. De kleuren waren bijna net zo betoverend als het bruidspaar zelf.

Tijd om te vertrekken, tijd om JA te zeggen in Garnwerd.

Soraya werd door haar moeder aan Jelle gegeven en daar was hij maar wat blij mee.

Proost op een lang en gelukkig leven samen!

Tot slot nog even een paar foto’s met het lage zonnetje op de achtergrond.

Lieve Jelle en Soraya dank jullie wel dat ik jullie grote dag mocht fotograferen. Nu is het aan jullie om de foto’s uit te zoeken. Met jullie favoriete foto’s maak ik dan het trouwalbum voor jullie.