Contact & Biografie

Spreken mijn foto’s jullie aan? Willen jullie graag een afspraak voor een fotoreportage maken? Of heb je een foto gezien in mijn collectie en wil je deze graag kopen? Neem dan via deze pagina contact op.

Nieuwsgierig wie jullie fotografe is? Ook dat kun je hier lezen.

Contact

Yes, Pixel Us
0 + 8 =

Biografie

Mijn naam is je raadt het al Hilda Koopmans. Ik ben getrouwd, trotse moeder van een heerlijke, sportieve puberdochter. We wonen in de kop van Drenthe samen met onze hond en katten. In de zomerse weekenden zijn we wanneer het waait zeilend te vinden op het Zuidlaardermeer. Kijken we als gezin de Formule 1.
In de coronaperiode toen veel afspraken niet doorgingen heb ik besloten om mijn studie weer op te pakken. Via het Alfa Collega heb ik in 2 jaar de opleiding Doktersassistente afgerond en werk ik 2,5 dag bij de leukste huisartsenpraktijk van Drenthe.

Sinds 2005 fotografeer ik in opdracht als zelfstandig ondernemer. Eerst had ik met name (Friese) paarden voor mijn lens en al snel werden dat mensen, kinderen, bruiloften, zwangerschappen en pasgeboren baby’s. Sinds mijn dochter van de paardensport is overgestapt naar de turnsport ben ik meegegaan en zo fotografeer ik nu ook af en toe op turnwedstrijden.

Op mijn harde schijven staan talloze foto’s van vakanties en fotowerk welke niet in opdracht zijn gemaakt. Fotograaf ben je namelijk altijd en overal zie je daardoor foto’s voorbij komen. Omdat het zonde is dat deze unieke foto’s op de schijven staan te verstoffen is het mogelijk om deze te bestellen.