Trouwreportage

 

vanaf € 995,- en 6 aaneengesloten uren

 

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle trouwfoto's. Dankzij de foto's kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven.

 

De foto's ontvangen jullie zorgvuldig door mij persoonlijk geselecteerd en bewerkt op hoge resolutie. Bekijken jullie de foto's graag in een modern en luxe trouwalbum dan maak ik met liefde een fotoboek voor jullie.

 

Spreken mijn foto's jullie aan? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag de gratis brochure aan.

Fotoalbum

 

vanaf € 195,-

 

Zetten jullie de foto's die jullie digitaal hebben ontvangen op de computer of maken we er samen een prachtig luxe en modern trouwalbum van?


De trouwfoto's die in het album komen kiezen jullie zelf. Daarna ga ik er mee aan de slag. Heb ik het ontwerp af dan ontvangen jullie de digitale drukproef om eventueel nog veranderingen of wensen door te geven.

Pas als jullie helemaal tevreden zijn en het digitale ontwerp hebben goedgekeurd gaat hij naar de drukker.


De omslag is er in verschillende formaten, materialen en kleuren. Zo wordt jullie trouwalbum uniek en past hij perfect bij jullie bruiloft.

Fotoreportages

 

vanaf € 95,-

 

Zin in mooie foto's van jullie gezin of de kinderen? Ben je zwanger en wil je dat graag mooi vastgelegd hebben om later aan jullie kindje te laten zien? Of zijn jullie net ouders geworden en willen jullie in deze bijzondere periode een newbornreportage?

 

Ik maak met liefde de foto's voor jullie in een ontspannen sfeer. Bij jullie thuis of een mooie andere plek. Bijvoorbeeld in het bos. We maken dan gezellig een wandeling en ondertussen fotografeer ik jullie zoals jullie zijn.

 

In mijn portfolio "familie" kunnen jullie foto's bekijken. Enthousiast? Neem dan contact op en we maken een afspraak voor jullie fotoreportage.

Workshop

 

vanaf € 65,-

 

Foto's zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan. We maken veel foto's maar doen er daarna niets mee. Ze blijven op de telefoon of computer staan. Daarna kijken we er eigenlijk nog maar amper naar. Zonde toch?

 

Wil je graag meer doen met je foto's? Foto's leren maken die het waard zijn om aan de muur te hangen? Kom dan een workshop volgen en ik leer je alles. Je bent welkom met een telefoon maar ook met een camera en welke dat dan is maakt niet uit.

 

Vertel mij wat je graag wil leren en we maken samen een plan hoe je dit kunt bereiken. Er zijn individuele workshops maar ook gezellige groepsworkshops. Bijvoorbeeld de "vakantiefoto workshop".

WhatsApp chat