Trouwreportage

 

vanaf € 575,- en 4 aaneengesloten uren

 

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle trouwfoto's. Dankzij de foto's kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven.

 

De foto's ontvangen jullie zorgvuldig door mij persoonlijk geselecteerd op hoge resolutie.

 

Spreken mijn foto's jullie aan? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvend de gratis brochure aan.

Trouwalbum

 

vanaf € 350,-

 

Verdwijnen de trouwfoto's die jullie digitaal hebben ontvangen op de computer of maken we er samen een prachtig luxe en modern trouwalbum van?


De trouwfoto's die in het album komen kiezen jullie zelf. Daarna ga ik er mee aan de slag. Heb ik het ontwerp af dan ontvangen jullie de digitale drukproef om eventueel nog veranderingen of wensen door te geven.

Pas als jullie helemaal tevreden zijn en het digitale ontwerp hebben goedgekeurd gaat hij naar de drukker.


De omslag is er in verschillende formaten, materialen en kleuren. Zo wordt jullie trouwalbum uniek en past hij perfect bij jullie bruiloft.

Familiefotografie

 

Zwanger-, newborn lifestyle en gezinsfotoshoot

 

Alles is Liefde? Ja maar ook Alles is Familie. Of jullie nu als gezin op de foto willen. Tijdens de zwangerschap, met jullie pasgeboren baby of met een huisdier? Alles kan!

 

Deze fotoreportage maak ik op locatie. Dit kan zijn in het bos, op de heide of bij jullie thuis bijvoorbeeld omdat jullie pas ouders zijn geworden. Voor zo'n newborn is het dan thuis wel zo fijn.

 

Nieuwsgierig naar foto's of op zoek naar meer informatie? Klik dan op "Meer Informatie" of neem gelijk contact op.

Newborn lifestyle fotografie

 

vanaf € 150,- inclusief 5 foto's naar keuze

 

Bijzonder zo'n klein wonder. Na 9 maanden in jouw buik en nu in die oh zo grote wereld. Het is cliché maar echt waar. De eerste tijd na de geboorte van jullie baby vliegt voorbij. Jullie baby groeit in een snel tempo en dan kun je je niet meer voorstellen hoe klein hij of zij was kort na de geboorte. Een tijd om dus te koesteren en vast te laten leggen.

 

Na de kraamtijd, als de kraamhulp is gestopt, is een mooi moment om een Newborn Lifestyle Fotoshoot af te spreken. Ik kom bij jullie thuis en volg jullie gedurende 2 à 2,5 uur. Er is genoeg tijd voor knuffels, voedingen en mooie foto's van jullie samen.

 

Exclusief reiskosten à 25 cent per gereden kilometer. Meer foto's bestellen kan tegen meerprijs. Een losse digitale foto op hoge resolutie is 7,50 euro per stuk.