Trouwreportage

 

vanaf € 995,- en 6 aaneengesloten uren

 

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle trouwfoto's. Dankzij de foto's kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven.

 

De foto's ontvangen jullie zorgvuldig door mij persoonlijk geselecteerd en bewerkt op hoge resolutie. Bekijken jullie de foto's graag in een modern en luxe trouwalbum dan maak ik met liefde een fotoboek voor jullie.

 

Spreken mijn foto's jullie aan? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag de gratis brochure aan.

Fotoalbum

 

vanaf € 195,-

 

Zetten jullie de foto's die jullie digitaal hebben ontvangen op de computer of maken we er samen een prachtig luxe en modern trouwalbum van?


De trouwfoto's die in het album komen kiezen jullie zelf. Daarna ga ik er mee aan de slag. Heb ik het ontwerp af dan ontvangen jullie de digitale drukproef om eventueel nog veranderingen of wensen door te geven.

Pas als jullie helemaal tevreden zijn en het digitale ontwerp hebben goedgekeurd gaat hij naar de drukker.


De omslag is er in verschillende formaten, materialen en kleuren. Zo wordt jullie trouwalbum uniek en past hij perfect bij jullie bruiloft.

Familiefotografie

 

vanaf € 95,- inclusief 5 digitale foto's naar keuze

 

Alles is Liefde? Ja maar ook Alles is Familie. Of jullie nu als gezin op de foto willen. Tijdens de zwangerschap, met een huisdier? Alles kan!

 

Deze fotoreportage maak ik op locatie. Dit kan zijn in het bos, op de heide of bij jullie thuis bijvoorbeeld omdat jullie pas ouders zijn geworden. Voor zo'n newborn is het dan thuis wel zo fijn.

 

Nieuwsgierig naar foto's of op zoek naar meer informatie? Klik dan op "Meer Informatie" of neem gelijk contact op.

Workshop Vakantiefotografie

 

vanaf € 50,-

 

Zetten jullie de foto's die jullie hebben gemaakt op de computer om er daarna eigenlijk niet meer naar te kijken? Kom je vaak thuis met heel veel vakantiefoto's maar is er geen één die je echt bevalt? Foto's horen niet op een digitaal medium te blijven staan. Ze mogen gezien worden.

 

Tijd om actie te ondernemen. Leer fotograferen tijdens de workshop die ik hierover geef. Ik beloof je dat je de volgende vakantie thuiskomt met foto's die je graag print op bijvoorbeeld een canvas. Foto's om het plezier van de vakantie nog heel lang te kunnen beleven.

WhatsApp chat