Pure ongedwongen familie fotografie. Ook daarvoor kunnen jullie bij mij terecht. Ik heb hiervoor een aparte website gemaakt www.HildaKoopmans.nl. De stijl van de foto’s zijn hetzelfde. De fotograaf is hetzelfde en ook de werkwijze.

Newborn Lifestyle fotografie

Zijn jullie onlangs ouders geworden? Laat mij dan een sfeervolle en unieke newborn fotoshoot komen maken. Hiervoor kom ik bij jullie thuis. We maken foto’s van jullie samen als jong gezin. Alles wat jullie gefotografeerd willen hebben fotografeer ik. Maar vooral jullie liefde voor het kleine wondertje in jullie leven. De mooiste periode voor deze newborn lifestyle fotoshoot is natuurlijk zo snel mogelijk na de geboorte. Maar geen nood ook wanneer jullie er pas na een paar weken aan toe zijn kan er gerust nog een fotoreportage afgesproken worden.

Familie Fotografie

familie fotografie

Foto’s van jullie als gezin. Of met de hele familie? Kinderen groot of nog heel klein? Kortom tijd voor fotoreportage. Als echte dierenliefhebster horen huisdieren voor mij gewoon bij de familie. Of dat nou een hond, een kat of een paard is. Het maakt mij niet uit. Jullie familie fotoreportage laat zien wie jullie zijn als gezin of familie.

Zwangerschapsfotografie

In slechts 9 maanden tijd groeit er een klein wondertje uit jullie liefde. Je lijf verandert en rond 32 weken heb je een prachtige baby buik. Ideaal om een zwangerschapsreportage te laten maken. Een loveshoot maar dan dus met een bolle buik.

Speciaal voor mijn bruidsparen

Zijn jullie getrouwd en was ik jullie trouwfotograaf? Dan heb ik wat leuks voor jullie als jullie bij mij de familie fotografie boeken. Wat dat is, is een verassing. Een klein cadeautje van mij voor jullie.

Pakketten

Net als voor de trouwreportages zijn er ook verschillende mogelijkheden voor de familie fotografie.

WhatsApp