Hilda@PixelUs.nl
Menu

Fotoblog

Fotoblog

Preview Bruiloft Jelle & Soraya

Trouwen in de herfst omdat je in die week 8 jaar samen bent. Wat zal het weer doen? Op de trouwdag van Jelle en Soraya, vrijdag 19 oktober, scheen de zon volop en was het heerlijk warm. De bomen kleurden prachtig bij hun themakleur rood. Jelle en Soraya, hier is jullie preview.

Lees Verder

Preview Bruiloft Ewoud & Anne

Wind, wind en nog eens wind en ook regen ontbrak niet. Maar… wat nu valt, valt straks niet en dat viel het ook niet. Dus konden we na alle “Getting Ready” foto’s op naar het Hemelriekje in Gasselte. Ewoud en Anne, hier is jullie ‘sneak preview’, geniet er van.

Lees Verder

Preview Bruiloft Kevin & Maaike

Vandaag trouwden Kevin en Maaike in het Klooster van Ter Apel en ik was de gelukkige fotografe die daar bij mocht zijn. Wat lief stel en een fantastische locatie. Gefeliciteerd lieverds met jullie huwelijk. Hier is jullie sneak preview!

Lees Verder

Bruid te paard in zee

Gister was het zover. Samen met meer dan 90 collega bruidsfotografen hadden we naast een gezellig barbecue ook een fotoshoot. Het thema “Bruid te paard in zee” is natuurlijk voor ‘paardenmeisjes’ de ultieme droom. Ik heb dan ook volop genoten, kan er nog heel veel woorden aan vuil maken maar ik zeg liever kijk en geniet mee van de…

Lees Verder

Preview Bruiloft Rufus en Wilko

18-08-2018 misschien wel de meest populaire trouwdatum van 2018. Het was dan ook een prachtige dag om JA te zeggen tegen je grote liefde. En dat deden Rufus en Wilko dan ook. Mannen, hier is jullie preview. Veel plezier er mee.

Lees Verder

Bruiloft Robbert en Bonny

Vandaag zeiden Robbert en Bonny JA tegen elkaar. Een prachtige dag met familie, vrienden en hun geliefde viervoeters. De Friese hengst Sven en hun hond Puk hadden een hele belangrijke rol. Sven bracht Bonny samen met Robbert naar de Vijverberg en Puk de ringen. Mijn dag begon bij het huis van Robbert en Bonny. Bonny haar vriendinnen verzorgden haar,…

Lees Verder

Loveshoot Kevin & Maaike

Nog iets minder dan 2 maanden en dan zeggen ze JA. Gisteravond dus alvast even oefenen tijdens de Loveshoot hoe het nou zou gaan tijdens de trouwreportage. Nou niet helemaal zoals de loveshoot. Want op je trouwdag ga je toch echt niet in je trouwkleding foto’s maken.

Lees Verder