Bruiloft Frouktje & Pieter

Spannend tot de laatste week, konden ze trouwen daar waar ze dat al een jaar lang graag wilden? Gelukkig is het gelukt en hebben ze gister JA tegen elkaar gezegd in de prachtige Koepelkerk van Veenhuizen.

Zwangerschap Annet

Na de bruiloft en de zwangerschappen en newbornreportages van de jongens zagen we elkaar vandaag weer. Altijd gezellig en super leuk natuurlijk om een stel zo te mogen volgen.

Turnselectie SV Clias

Vandaag mocht ik tijdens de training foto’s maken van de turnselectie van SV Clias. Zo konden de ouders toch een beetje zien waar hun dochters mee bezig waren.

Bruiloft Ingeborg & Guido

Trouwen in mei ging niet door vanwege de Corona pandemie. Gelukkig lukte het een paar maand later in augustus wel. JA zeiden ze buiten onder een tentdoek in de tuin van de ouders van Guido.

Zwangerschapsreportage met puppy

Zwanger en een puppy, gaat dat samen? Nou en of. Robin en Désirée namen hun Kooiker puppy mee tijdens de zwangerschapsfotoreportag. Een super leuk resultaat en een schat van een pup!

Pas getrouwd Adrie & Charryda

Gister was het DE dag van Adrie en Charryda. Lucky me want ik mocht er bij zijn voor de trouwfoto’s. Een heerlijke tropische dag op een locatie aan het Paterswoldsemeer. Lieve Charryda en Adrie gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Esmee & Ilonka, turnfotoshoot

Niet meer samen naar turnen, dat vraagt om een afscheidsfotohoot als aandenken. De “wereld op zijn kop” fotoshoot was hier geschikt voor. Super leuk dat jullie er waren Esmee en Ilonka. Heel veel plezier zodra er weer geturnd mag worden bij je nieuwe vereniging Esmee en Ilonka veel succes met Acro!

Gezinsfotoshoot

Samen op de foto gewoon omdat het kan. Of omdat Odin bijna 1 jaar is. Er is altijd wel een reden te verzinnen.