Hilda@PixelUs.nl
Menu

by Hilda Koopmans

Nieuwsgierig naar mij? Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf. Zo ben ik getrouwd en moeder van een dochter. Samen met mijn gezin en onze dieren (katten, hond en kippen) wonen we in Annerveenschekanaal. Een klein dorp in Drenthe op de grens van Groningen. Heerlijk ruim en midden in de natuur.

Foto met dank aan collega Janine Bakkes.

Werkwijze

Verplicht lachen naar het vogeltje? Welnee dat is helemaal niet nodig als jullie dat niet willen. Spontane, ongedwongen en romantische foto’s. Want iedereen is mooi en fotogeniek op zijn en haar eigen manier.

Tijdens het fotoshoot deel van de bruidsreportage help ik jullie. Een heerlijk moment om samen te zijn en van elkaar te genieten. En dat fotografeer ik. Zo krijgen jullie foto’s precies zoals jullie zijn.

Werkgebied

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? In Nederland of daar buiten? En willen jullie mij graag erbij hebben? Ook dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee! Autorijden is voor mij geen straf, ik doe het graag.

Ontspanning

Wat ik doe als ik niet fotografeer? Heerlijk genieten op de rug van een paard. Of samen met mijn man en dochter met de wind in de zeilen op het water. Je maakt me blij met een spannende Formule 1 wedstrijd, want ik hou van snelheid en auto’s. Ook een goed boek (ik lees echt bijna alles) op de bank met onze katten naast mij is genieten.