Nieuwsgierig naar mij? Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf. Zo ben ik getrouwd en moeder van een dochter. Samen met mijn gezin en onze dieren (katten, hond en kippen) wonen we in Annerveenschekanaal. Een klein dorp in Drenthe op de grens van Groningen. Heerlijk ruim en midden in de natuur.

Foto met dank aan collega Mandy vd Weerd.

Werkwijze

Verplicht lachen naar het vogeltje? Welnee dat is helemaal niet nodig als jullie dat niet willen. Spontane, ongedwongen en romantische foto’s. Want iedereen is mooi en fotogeniek op zijn en haar eigen manier.

Tijdens het fotoshoot deel van de bruidsreportage help ik jullie. Een heerlijk moment om samen te zijn en van elkaar te genieten. En dat fotografeer ik. Zo krijgen jullie foto’s precies zoals jullie zijn.

Werkgebied

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? In Nederland of daar buiten? En willen jullie mij graag erbij hebben? Ook dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee! Autorijden is voor mij geen straf, ik doe het graag.

Wanneer ik niet fotografeer

Wat ik doe als ik niet fotografeer? Heerlijk genieten op de rug van “mijn” Friese paardenvriendin. Of samen met mijn man en dochter met de wind in de zeilen op het water. Op de zondagen tijdens het raceseizoen kijken we altijd de Formule 1 wedstrijden, want ik hou van snelheid en auto’s. Ook een goed boek (ik lees echt bijna alles) op de bank met onze katten naast mij is genieten. Cappuccino er bij, hmmm. Lange wandelingen met onze hond ook daar kan ik van genieten.

Wist je datjes

Ieder mens heeft zijn eigenaardigheden, ik dus ook. Zo drink ik mijn koffie en thee altijd zo goed als koud op. Niet omdat ik geen tijd heb maar omdat ik het echt zo het lekkerste vind.
Spinnen? Ik ben er niet bang voor.

Over mij bij Zankyou
WhatsApp