Fotograaf Hilda Koopmans

Fotograaf

Mijn naam is Hilda Koopmans, fotografe en eigenaresse van Pixel Us (Baby Pixels en Hilda Koopmans). Getrouwd met Rudi en moeder van een dochter genaamd Lieke. Samen met mijn gezin en onze dieren wonen we in Annerveenschekanaal. Een klein dorp in Drenthe op de grens van Groningen. Heerlijk ruim en midden in de natuur.

Fotostijl

Ik hou van foto’s die laten zien wie jullie zijn. Echte pure emoties en gevoelens.
Kleurrijke en contrastrijke foto’s. Lachen naar het vogeltje? Welnee dat is helemaal niet nodig als jullie dat niet willen. Spontane, ongedwongen en romantische foto’s. Want iedereen is mooi en fotogeniek op zijn en haar eigen manier.

Werkwijze Trouwfotograaf

Jullie hebben het contactformulier ingevuld en verzonden. Snel daarna ontvangen jullie van mij een reactie via de mail of telefoon. Willen jullie afspreken dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik nodig jullie graag bij mij thuis uit. Is de afstand een probleem dan kunnen we elkaar ook via Skype spreken. Kiezen jullie definitief voor mij dan reserveer ik jullie trouwdag in mijn agenda. Tussendoor ben ik altijd bereikbaar voor vragen. Ook help ik jullie graag bij het vinden van andere leuke leveranciers. Natuurlijk hebben we ook in de dagen voor jullie bruiloft nog (veelvuldig) contact.

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? En willen jullie mij graag boeken? Ook dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee!

Contact

Zeggen jullie “Yes, Pixel Us” neem dan vandaag nog contact met mij op.

Mail naar: Hilda@PixelUs.nl
WhatsApp of *bel: 06-27397280