Fotografe

Hilda

Nieuwsgierig naar mij? Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Samen met mijn gezin en onze dieren (katten en kippen) wonen we in Annerveenschekanaal. Een klein dorp in Drenthe op de grens van Groningen. Heerlijk ruim en midden in de natuur.

Fotostijl

Ik hou van foto’s die laten zien wie jullie zijn. Echte pure emoties en gevoelens. De mooiste foto’s krijg je wanneer er edn ontspannen sfeer is. Daarom is de klik ook zo belangijk.

Kleurrijke en contrastrijke foto’s zoals het is. Geen filters die op dat moment in de mode zijn qua bewerkingen. Zo zijn jullie trouwfoto’s voor altijd een fijne manier om terug te kijken naar jullie bruiloft.

Lachen naar het vogeltje? Welnee dat is helemaal niet nodig als jullie dat niet willen. Spontane, ongedwongen en romantische foto’s. Want iedereen is mooi en fotogeniek op zijn en haar eigen manier.

Werkgebied

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? In Nederland of daar buiten? En willen jullie mij graag erbij hebben? Ook dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee!

Ontspanning

Wat ik doe als ik niet fotografeer? Heerlijk genieten op de rug van een paard. Of samen met mijn man en dochter met de wind in de zeilen op het water. Je maakt me blij met een spannende Formule 1 wedstrijd, want ik hou van snelheid en auto’s. Ook een goed boek (ik lees echt bijna alles) op de bank met onze katten naast mij is genieten.

Foto met dank aan collega Janine Bakkes.