Fotografe

Fotograaf

Mijn naam is Hilda Koopmans, fotografe en eigenaresse van Pixel Us (Baby Pixels (zwanger en newbornfotografie) en Hilda Koopmans (blog over fotografie)). Getrouwd met Rudi en moeder van een dochter genaamd Lieke. Samen met mijn gezin en onze dieren wonen we in Annerveenschekanaal. Een klein dorp in Drenthe op de grens van Groningen. Heerlijk ruim en midden in de natuur.

Fotostijl

Ik hou van foto’s die laten zien wie jullie zijn. Echte pure emoties en gevoelens.

Kleurrijke en contrastrijke foto’s zoals het is. Geen filters die op dat moment in de mode zijn qua bewerkingen. Zo zijn jullie trouwfoto’s voor altijd een fijne manier om terug te kijken naar jullie bruiloft.

Lachen naar het vogeltje? Welnee dat is helemaal niet nodig als jullie dat niet willen. Spontane, ongedwongen en romantische foto’s. Want iedereen is mooi en fotogeniek op zijn en haar eigen manier.

Werkgebied

Als trouwfotograaf fotografeer ik veel bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Trouwen jullie ergens anders? En willen jullie mij graag boeken? Ook dat is geen probleem. Waar jullie ook gaan trouwen. Ik ga graag met jullie mee!

Hilda

Wat ik doe als ik niet fotografeer? Heerlijk genieten op de rug van een paard. Of met het gezin met de wind in de zeilen op het water. Je maakt me blij met een spannende Formule 1 wedstrijd, want ik hou van snelheid. Ook een goed boek (ik lees echt bijna alles) op de bank met onze katten naast mij is genieten.