Familiefotografie

 

Zwanger-, newborn lifestyle en gezinsfotoshoot

 

Alles is Liefde? Ja maar ook Alles is Familie. Of jullie nu als gezin op de foto willen. Tijdens de zwangerschap, met jullie pasgeboren baby of met een huisdier? Alles kan!

 

Deze fotoreportage maak ik op locatie. Dit kan zijn in het bos, op de heide of bij jullie thuis bijvoorbeeld omdat jullie pas ouders zijn geworden. Voor zo'n newborn is het dan thuis wel zo fijn.

 

Nieuwsgierig naar foto's of op zoek naar meer informatie? Klik dan op "Meer Informatie" of neem gelijk contact op.

Newborn lifestyle fotografie

 

vanaf € 195,- inclusief 5 foto's naar keuze

 

Bijzonder zo'n klein wonder. Na 9 maanden in jouw buik en nu in die oh zo grote wereld. Het is cliché maar echt waar. De eerste tijd na de geboorte van jullie baby vliegt voorbij. Jullie baby groeit in een snel tempo en dan kun je je niet meer voorstellen hoe klein hij of zij was kort na de geboorte. Een tijd om dus te koesteren en vast te laten leggen.

 

Na de kraamtijd, als de kraamhulp is gestopt, is een mooi moment om een Newborn Lifestyle Fotoshoot af te spreken. Ik kom bij jullie thuis en volg jullie gedurende 2 à 2,5 uur. Er is genoeg tijd voor knuffels, voedingen en mooie foto's van jullie samen.

 

Exclusief reiskosten à 25 cent per gereden kilometer. Meer foto's bestellen kan tegen meerprijs. Een losse digitale foto op hoge resolutie is 7,50 euro per stuk.

Zwangerschapsfotografie

 

vanaf € 95,- inclusief 5 digitale foto's naar keuze

 

Tijdens de zwangerschap verandert je lijf. Er groeit een klein wonder in je buik. Een mooi moment om een fotoreportage te boeken om deze periode vast te laten leggen.

 

De beste tijd om een zwangerschapsreportage te boeken is rond week 32 van je zwangerschap. Vaak is de baby dan nog niet ingedaald waardoor je een mooie ronde buik hebt.
Een zwangerschapsreportage duurt ongeveer 1 uur.

Boek een zwangerschapsfotoshoot en gelijk ook de newborn lifestyle reportage en je kunt totaal 15 foto's kiezen.

Familie fotografie

 

vanaf € 95,- inclusief 5 foto's naar keuze

 

Samen als gezin op de foto of met de hele familie? Samen maken we er een gezellige uurtje van. De foto's worden gemaakt in een ongedwongen sfeer en precies zoals jullie zijn.

 

Hebben jullie niet genoeg aan de 5 foto's die bij de fotoreportage zijn inbegrepen dan kunnen jullie uiteraard extra foto's bestellen. Deze zijn 7,50 euro per stuk.

 

Je kunt ook kiezen voor een mini fotoshoot. Deze organiseer ik af en toe. Meer info hierover kun je lezen op de pagina Mini Fotoshoot