Enthousiast geworden door mijn trouwfoto’s en website? En nu op zoek naar meer informatie en prijzen? Hieronder vinden jullie de belangrijkste info en bij vragen mogen jullie natuurlijk altijd mailen.

Trouwfotograaf Friesland

Trouwreportage

Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Ieder bruidspaar heeft andere wensen welke momenten ze graag door hun trouwfotograaf willen laten vastleggen op de gevoelige plaat. Maak een vrijblijvende afspraak en ik vertel wat ik voor jullie kan betekenen als trouwfotograaf.

Er is al een trouwreportage mogelijk vanaf 6 aaneengesloten uren fotografie voor 995 euro. Ieder volgend uur is 100 euro.
Jullie ontvangen de door mij geselecteerde foto’s bewerkt en op hoge resolutie via een download.

bruidsfotograaf groningen

Fotoboek

De foto’s in jullie trouwalbum mogen jullie zelf uitkiezen. Zijn jullie advies nodig? Geen probleem ik help jullie graag bij het maken van de keuze.
Het fotoboek gaat pas naar de drukker wanneer jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp.

Er is al een trouwalbum te bestellen vanaf 350 euro. Dit album heeft de afmetingen 25x25cm met 30 bladzijdes. Hierin passen 50 trouwfoto’s die jullie zelf mogen uitkiezen. Het trouwalbum ontvangen jullie in een bijpassende opbergbox. Meer foto’s en dus meer bladzijdes (12,50 euro per 2 bladzijdes) zijn altijd mogelijk.
Liever een groter fotoboek? Ook dat kan.

trouwfotograaf drenthe groningen friesland trouwalbum

Loveshoot

Voor jullie trouwreportage nog even oefenen hoe het nou is om voor mijn camera te staan? Of gewoon omdat jullie graag foto’s van jullie samen willen die jullie liefde voor elkaar laten zien. De foto’s van de Loveshoot zijn ook heel geschikt om te gebruiken voor jullie trouwkaart.

Een complete Loveshoot waarin we samen een uur lang foto’s maken op een mooie locatie inclusief alle geselecteerde digitale bewerkte foto’s kost 150 euro.
Boeken jullie mij als jullie trouwfotograaf dan is de Loveshoot 75 euro.

Trash the Dress

Hoe vies de trouwjurk wordt bepalen jullie zelf. Willen jullie samen zwemmen, dan valt het vies worden reuze mee. Nat worden de jurk en het pak toch als jullie ze na jullie bruiloft naar de stomerij brengen. Wacht daar dus nog even mee en maak eerst nog een super leuke fotoshoot, gewoon omdat het kan.

Zin in deze te gekke en unieke fotoshoot? Jullie boeken hem al voor 175 euro en dat is dan uiteraard inclusief alle geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie.

Trash the Dress and Suit, water, Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel

Contact

Ik hoor graag van jullie.
Mail naar Hilda@PixelUs.nl of vul onderstaand formulier in.
Bellen / WhatsApp mag ook. Mijn nummer is: 06 – 27 39 72 80

Neem contact op
1 + 8 =