Hilda@PixelUs.nl
Menu

Informatie

Pure, kleurrijke foto’s want foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Emoties, een lach, een traan van intens geluk, verliefde blikken en zoveel meer.

Meer dan 100 bruidsparen gingen jullie voor en zeiden “Yes, Pixel Us” tegen mij. Zeggen jullie ook “ja, fotografeer onze bruiloft”? Dan nodig ik jullie graag uit om kennis te komen maken. Gezellig bij mij thuis onder het genot van een kop koffie of thee.

Mail of Whatsapp en we zien elkaar snel!

Liefs Hilda

Trouwreportage

Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en romantische trouwfoto’s. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl.

Bij alle pakketten ontvangen jullie een prachtig trouwalbum en de foto’s bewerkt op hoge resolutie via download. In de periode april tot en met oktober kunnen jullie mij op de donderdag tot en met zondag boeken vanaf minimaal 6 aaneengesloten uren fotografie voor 995 euro. Daar buiten zijn minder uren in overleg mogelijk.

Vertel mij jullie wensen tijdens een vrijblijvende afspraak en ik help jullie met het samenstellen van het trouwfotografie pakket dat bij jullie en jullie bruiloft past.

Trouwalbum

Zoveel kleuren en even zoveel mogelijkheden. Samen kiezen we de kleur die bij jullie bruiloft en trouwfoto’s past. Ik hou er van om jullie fotoboek tot in de puntjes te stijlen. Miss “Mix & Match” zeg maar. Aan jullie de uiteindelijke keuze welke kleur en type omslag.

De trouwfoto’s, die jullie zelf hebben gekozen, verwerk ik digitaal tot een prachtig fotoboek. Wanneer ik helemaal happy ben met het design ontvangen jullie een digitale drukproef.

Er is al een trouwalbum vanaf 225 euro. Ook wanneer ik niet jullie bruidsfotograaf was kunnen jullie bij mij een trouwalbum bestellen.

Contact

Ik hoor graag van jullie. Mail naar Hilda@PixelUs.nl of vul onderstaand formulier in.

Trouwreportage informatie aanvraag
3 + 2 =