Prijzen

Enthousiast geworden door mijn trouwfoto’s en website? En nu op zoek naar meer informatie en prijzen? Hieronder vinden jullie de belangrijkste info en bij vragen mogen jullie natuurlijk altijd contact opnemen.

Trouwfotograaf Drenthe

Trouwreportage

Jullie liefde voor elkaar gevangen in kleurrijke, spontane en romantische trouwfoto’s. Emoties. Een lach en een traan. Alle prachtige details en belangrijke momenten. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl.

Jullie ontvangen de door mij geselecteerde foto’s bewerkt op hoge resolutie via een download. En een super leuk mini album met daarin de hoogtepunten van jullie trouwdag. Meer uren fotografie en een groter fotoboek zijn uiteraard bij te boeken.

Jullie kunnen mij boeken vanaf 6 aaneengesloten uren. Er is al een trouwreportage mogelijk vanaf 950 euro.

Maak een vrijblijvende afspraak en ik vertel wat ik voor jullie kan betekenen.

Bruidsfotograaf Zwolle Agnietenberg

Loveshoot

Voor jullie trouwreportage nog even oefenen hoe het nou is om voor mijn camera te staan? Of gewoon omdat jullie graag foto’s van jullie samen willen die jullie liefde voor elkaar laten zien. De foto’s van de Loveshoot zijn ook heel geschikt om te gebruiken voor jullie trouwkaart.

De Loveshoot is 175 euro.

Trash the Dress

Hoe vies de trouwjurk en het trouw pak worden bepalen jullie zelf. Willen jullie samen zwemmen, dan valt het vies worden reuze mee. Nat worden de jurk en het pak toch als jullie ze na jullie bruiloft naar de stomerij brengen. Wacht daar dus nog even mee en maak eerst nog een super leuke fotoshoot, gewoon omdat het kan.

En voor de prijs hoeven jullie deze unieke belevenis niet te laten. Voor 250 euroboeken jullie de ervaring van jullie leven.

Zin in deze te gekke en unieke Trash the Dress & Suit fotoshoot? Laat het me weten!

Trash the Dress and Suit, water, Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel

Contact

Ik hoor graag van jullie. Mail naar Hilda@PixelUs.nl of vul onderstaand formulier in.

Trouwreportage informatie aanvraag
3 + 2 =