Hilda@PixelUs.nl
Menu

Tarieven

Trouwreportage

Jullie trouwfoto’s worden door mij zorgvuldig geselecteerd en stuk voor stuk bewerkt. Als de foto’s klaar zijn ontvangen jullie ze op hoge resolutie via een persoonlijke downloadpagina. Dit duurt ongeveer 8 tot 12 weken. Maar dat is nog niet alles.

Jullie krijgen ook een super leuk fotoalbum van 20x20cm met daarin de hoogtepunten van jullie trouwdag. En ik ben minimaal 6 uur op jullie bruiloft aanwezig. Deze complete trouwreportage is te boeken vanaf 1100 euro.

Willen jullie meer uren fotografie en dus meer foto’s van jullie bruiloft. Dat kan! Ieder volgend uur fotografie is 100 euro per uur.

Liever een groter trouwalbum? Geen probleem, alles is mogelijk.

Trouwalbum

Jullie favoriete trouwfoto’s in een luxe modern trouwalbum. Digitaal met zorg ontworpen. Daarna met de hand tot een echt boek gefabriceerd. Alles naar jullie wensen.

Een trouwalbum 25x25cm is er al voor 350 euro en de 30x30cm is 450 euro. Welke foto’s er in het trouwalbum komen bepalen jullie zelf. Nieuwsgierig naar de albums en mijn foto’s? Kom gezellig langs om kennis te maken. Vertel mij over jullie bruiloft en ik help met het kiezen van het perfecte pakket voor jullie trouwreportage!

Loveshoot

Samen gaan we gedurende 1 tot 1,5 uur op pad om de mooiste foto’s te maken. Daarna bewerk ik de geselecteerde foto’s voor jullie. Deze ontvangen jullie dan op hoge resolutie via een persoonlijke download. De kosten van de fotoshoot zijn 195 euro. Boeken jullie bij mij ook een trouwreportage dan is de loveshoot 125 euro.

Contact

Nieuwsgierig en willen jullie afspreken? Leuk! Mail naar Hilda@PixelUs.nl of vul onderstaand formulier in. En we spreken elkaar snel.

Trouwreportage informatie aanvraag
1 + 6 =