Bruiloft Roel en Annelies

De foto’s zijn klaar en de keuze is gemaakt welke foto’s in het trouwalbum mogen komen. En ook de toestemmingen voor de fotoblog zijn binnen. Dus hier is het verslag van jullie trouwdag Roel en Annelies. Bedankt dat ik op deze belangrijke dag voor jullie de foto’s mocht maken.

Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van Roel. Met hulp van zijn beide ouders maakte hij zich gereed voor de trouwdag.

Daarna door naar Annelies. Te midden van haar vriendinnen zorgde Mooi by Ammarense die ik nog kende van een andere bruiloft voor de make up en een prachtig bruidskapsel.

Toen dat klaar was mocht dan eindelijk die prachtige trouwjurk aan. De ene vriendin hield de sluier vast. De andere hielp haar in de jurk en maakte de knoopjes dicht en weer een andere vriendin zorgde voor de sieraden.

Eindelijk mocht Roel komen om zijn Annelies op te halen en bewonderen.

Later als ik groot ben …

Tijd om te vertrekken voor de fotoshoot!

Onze oorspronkelijke plannen vielen helaas letterlijk in het water. Precies boven de locaties waar we naar toe zouden trok regen. Dat werd improviseren en kijken of we op een andere plek wel droog weer hadden.

En dat hadden we. Ik wist nog een plek met prachtige bloesem die toevallig ook redelijk op de route naar de trouwlocatie lag. Onderweg bij de benzinepomp snel even stoppen voor overleg en door…

Op naar de trouwlocatie om JA te zeggen. De Paalkoepel in Haren was het decor, mooi licht en open.

Na de ceremonie tijd voor wat lekkers.

Taart van Lisette’s Taarten en oh wat duurt dat aansnijden dan lang.

Zo’n bruiloft is best saai en vermoeiend. Gelukkig heb je daarvoor je moeders telefoon of een tablet en als het dan echt niet meer lukt om je ogen open te houden ach dan ga je toch even lekker liggen slapen.

Met vrienden is het altijd gezellig.

Trouwen aan het Paterswoldsemeer dan moet daar natuurlijk ook een foto van met het meer er duidelijk bij op.

Speech! Beide vaders hielden een mooie speech en daarna was er een lopend buffet. Na het buffet door naar de kerk voor de zegen.

De kerk midden in het centrum van Haren. Groot en toch heel sfeervol.

Misschien wel één van de belangrijkste taken tijdens een bruiloft. De ringen bewaren en dan mogen brengen.

Na de zegen vertrokken Roel en Annelies weer terug naar de Paalkoepel om het feest te openen. Voor mij zat de dag er op.