Reacties

Wat zeggen de bruidsparen die jullie voor gingen over mij? Jullie kunnen het hier lezen.

Soraya en Jelle

Bruidsfotograaf groningen

Vorig jaar oktober heeft Hilda onze herfstbruiloft gefotografeerd, en wat zijn de foto’s mooi geworden! Wij zijn erg blij dat ze deze mooie dag voor ons heeft vastgelegd! Op de dag zelf wist ze ons erg op ons gemak te stellen en dacht ze mee in alle mogelijkheden om zo de mooiste foto’s te maken. Ontzettend bedankt, en voor een volgend speciaal moment zullen we je zeker in gedachte houden!

Stefan en Irene

“Hilda heeft onze bruiloft perfect vastgelegd. De foto’s van die dag zijn echt fantastisch.
Hilda is een enthousiaste vrouw die weet waar ze mee bezig is.
Helaas hadden wij op onze dag regen maar Hilda wist hier op creatieve wijze goed mee om te gaan.
Verder hadden we op onze trouwdag amper door dat ze foto’s aan het maken was.
We hebben geweldige begeleiding gehad in het voor traject en met de afhandeling van het fotoalbum.
Pixel Us is een echte aanrader!”

Erik Jan en Fennalie

“Zeker de moeite waard. Hilda is een top fotograaf!”

Rias en Marga

trouwfotograaf award bruidsfotograaf drenthe groningen friesland emoties puur

“Lieve Hilda. Na de loveshoot is nu dan eindelijk onze trouwdag geweest na lang er naar uit te hebben gekeken. We willen je nogmaals enorm bedanken voor de ontspannen fotomomenten op onze mooiste dag. De dag dat we elkaar het Ja woord mochten geven in bijzijn van naaste familie en vrienden! Je bent een lieve vrouw, gedreven en super goed in je vak. De preview en de foto’s die we tussendoor hebben mogen zien en tijdens de feestavond op het scherm zijn al fantastisch. We kijken uit naar ons trouwalbum en de foto’s die we kunnen gebruiken voor ons profiel. Enorm bedankt!! Super tevreden en een fijne klik waardoor het niet veel moeite kost om ontspannen op de foto te gaan. Vanaf begin af aan nooit getwijfeld over onze keuze. Aanrader!!”

Marci en Laura

“Hilda was de fotografe bij onze bruiloft dit jaar en we zijn super blij met de trouwfoto’s! Ze nam echt de tijd en we voelden ons erg op ons gemak. Ook was het fijn dat ze duidelijk de leiding nam tijdens bijvoorbeeld de groepsfoto’s zodat het allemaal mooi vlot ging, helemaal aangezien we niet zoveel tijd hadden. We zijn blij dat ze de fotografe was tijdens onze bruiloft en raden haar zeker aan!”

Bas en Emily

“Bas en ik hebben Hilda naar Brabant over laten komen voor een reportage van onze bruiloft. Ik ken Hilda al een aantal jaren en ze heeft in het verleden al hele mooie foto’s van mij en mijn toenmalige paard Ilse geschoten. Toen wij een fotograaf moesten gaan uitzoeken voor onze bruiloft wisten wij het al snel: Hilda moest het worden!
We hebben op onze bruiloft een heerlijk ontspannen dag gehad, Hilda heeft goed naar onze wensen geluisterd en we hebben onze bucketlist samen af weten te werken met super mooie foto’s tot gevolg. Deze foto’s zijn iets waar we ons hele leven met een goed gevoel naar kunnen blijven kijken, terugdenkend aan die mooie dag!”

Leon en Bianca

“Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo professioneel en spontaan en gezellig is. Dus zoek je een goede fotografe, zoek dan niet verder want Hilda is een geweldige fotografe!
Na een vlot en leuk gesprek was al gauw de planning bekend: 3 fotoshoots! De loveshoot, de trouwdag zelfs en een trash your dress.
Nu nog de juiste momenten kiezen (de trouwdag was al bekend), Bianca wou bij de loveshoot graag sneeuw.
Dankzij de spontaniteit van Hilda konden we op een dag dat het sneeuwde, gauw een berichtje via facebook en we gingen op pad!
Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo professioneel en spontaan en gezellig is.
Alle shoots zijn meer dan wat we hadden kunnen hopen en het album is perfect!
Dank je wel Hilda!”