Trash the Dress & Suit

Met je trouwkleren aan zwemmen? Ik hoor het jullie denken. Ja echt en het is zo leuk. Geen zorgen omdat je jurk misschien nat zal worden tijdens de “Trash the Dress” fotoshoot. En ja dat wordt hij natuurlijk als je er mee het water in duikt. Gewoon ontzettend veel lol en plezier.

Dat wilden Leon en Bianca maar al te graag. Zo vertrokken we maanden na hun trouwdag naar een prachtige zandafgraving voor hun laatste fotoshoot horende bij hun trouwreportage. De Trash the Dress and Suit fotoshoot. En blij dat ze zijn met het hele pakket aan foto’s die ik voor ze mocht maken!

Brrrrr koud. Ondanks het mooie weer was het water best koud. Het nadeel van een meer met helder blauw water. Je moet er wat voor over hebben natuurlijk.

Ben je dan één keer gewend aan de temperatuur dan kan het spelen en lol maken beginnen.
Alles mag, alles kan en ik maak de foto’s.

Het lijkt net of we weet ik veel waar zijn maar het is gewoon in Groningen. Best verrassend hé?

Als je dacht dat een trouwjurk zou blijven drijven? Nou niet dus. Hij zinkt sneller dan je zou verwachten. Spring dus nooit (van een grote hoogte) met je trouwjurk aan in het water. Dat is levensgevaarlijk.

Zwemmen in je trouwkleding

Willen jullie ook zo’n te gek gave trash the dress fotoshoot na jullie trouwdag? Dat kan.
Niet aarzelen gewoon doen.

Trash the Dress

Boeken? Ja leuk. Mail me maar en we gaan gezellig op pad voor een te gekke fotoreportage van jullie samen nog een keer in trouwkleding. Misschien wel om jullie eerste trouwdag te vieren of gewoon omdat het echt heel gaaf is om te doen. Tot snel!

Volg mij op Facebook en je ziet als eerste de nieuwste door mij gemaakte foto’s.