Trouwalbum

Jullie favoriete trouwfoto’s verdienen het om in een prachtig en uniek trouwalbum terecht te komen. Dat vinden ze veel fijner dan alleen maar op de computer. Ze gaan graag met jullie mee om zich te laten bewonderen door familie en vrienden. Gezellig onder het genot van een hapje en een drankje samen jullie trouwdag herbeleven. Niet knoeien want daar houden ze dan weer niet van.

trouwalbum fotoboek bruiloft ouderalbum minialbum

Op deze foto een groot fotoboek 30x30cm en een ouderalbum 15x15cm.

Trouwfoto’s

De trouwfoto’s die in het trouwalbum komen, mogen jullie zelf uitkiezen. Natuurlijk help ik jullie met liefde bij deze moeilijke klus.
Als de trouwfoto’s gekozen zijn ga ik het trouwalbum digitaal ontwerpen. Ben ik tevreden? Dan krijgen jullie een bericht met daarin de digitale drukproef van jullie trouwalbum.

Kleine wijzigingen zoals een foto liever in kleur of zwart wit, groter of kleiner en andere kleine wijzigingen kunnen jullie dan doorgeven. Of jullie mogen natuurlijk ook zegen “niets meer aan doen, zo willen we ons trouwalbum graag“. Samen zoeken we dan nog de omslag uit en daarna kan alles naar de drukker en kan hij aan het werk.

Fotoboek

Voor ons begint dan het wachten. Na een uitgebreide controle maak ik enkele foto’s van het trouwalbum en stuur ik deze naar jullie via de mail. We maken een afspraak om het trouwalbum op te halen en dat is dan (voorlopig) ook de laatste keer dat we elkaar zien.

fotoalbum-huwelijk

Keuze

De keuze is reuze, of eigenlijk gewoon te groot. Daarom hoeven jullie ook pas een keuze te maken als de binnenkant van jullie fotoboek klaar is. Op basis van de door jullie gekozen foto voor de omslag geef ik jullie een aantal suggesties van de mogelijkheden qua kleuren. Stijlvol wit of misschien toch een gewaagd kleurtje wat past bij jullie en de foto’s. De foto hierboven laat een album zien met een groene omslag passend bij de kleur van de trouwauto. Of wanneer jullie themakleur blauw is dan is een boek omslag zoals hieronder erg mooi.

Ouderalbum

Super leuk om te geven en om te krijgen. Dat is het ouderalbum. Dit is een copie van jullie trouwalbum maar dan kleiner. Deze oudersalbums zijn er in het formaat 15x15cm en 20x20cm. De prijs is afhankelijk van het aantal bladzijdes.

Prijzen

Deze mooie fotoboeken zijn al te bestellen vanaf 350 euro per stuk in combinatie met een bruidsreportage. In dit trouwalbum passen 50 foto’s. Hebben jullie meer favoriete trouwfoto’s? Geen probleem dan voegen we pagina’s toe aan het album tegen een meerprijs. Het fotoboek is er in het formaat 25x25cm en 30x30cm. Liever een andere maat? Ook dat kan.

Contact

Zijn jullie, net als ik, verliefd geworden op deze bijzondere trouwalbums en willen jullie ook zo’n unieke herinnering aan jullie trouwdag? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in en we spreken snel af. Ik heb diverse fotoboeken om te bekijken.

Bruidsreportage informatie aanvraag
8 + 8 =

Volg mij ook op Facebook