Bruiloft Leon & Bianca

Trouwfotograaf Assen en dat op vrijdag 1 april. Geen grap want Leon en Bianca zeiden vol overtuiging JA tegen elkaar toen trouwambtenaar Juliëtte daar om vroeg.

trouwfotograaf_smilde

trouwfotograaf_smilde_lb

trouwfotograaf assen

trouwfotograaf assen

trouwfotograaf assen schaapskooi

trouwfotograaf_assen_rolls

trouwfotograaf assen

trouwfotograaf assen

trpuwfotograaf assen

trouwfotograaf assen

Bruiloft Leon & Bianca

Vandaag 1 april trouwden Leon en Bianca. Even voor de middag vertrok ik (trouwfotograaf Assen) naar het huis van Bianca haar ouders waar de dames en een enkele heer zich bevonden. Zenuwen gierden door het huis. Tja op 1 april trouwen is natuurlijk best wel een beetje link. En dan duurt wachten lang. Eindelijk kwam dan Leon aan en konden we op weg naar Pand 17.

Onderweg van Smilde naar Assen kwamen we trouwambtenaar Juliëtte van der Heide al tegen bij de stoplichten. Eenmaal aangekomen bij Pand 17 kon er getrouwd worden. Een ceremonie vol humor en bruidegom Leon werd nog even netjes voor de gek gehouden door Juliëtte. En Leon ken je inmiddels nu het wetboek wel 😉

Tijd voor taart. Het bovenste stukje gaat bijna altijd mee naar huis. Lekker voor later. Maar waar zit nou dat kartonnetje? Nou ja dan gewoon het mes er maar in.

Voor de fotoshoot van Leon en Bianca samen vertrokken we naar het Balloërveld. Eerst langs de schaapskooi en daarna naar de andere kant voor deel twee.
Bianca haar bruidsjurk maar ook hun auto hadden ze geregeld bij Ariena’s Weddings. Bedankt Ariena voor al jouw hulp tijdens de fotoshoot met het mooi neerleggen van de jurk en het wapperen met de sluier. De prachtige bloemen werden verzorgd door Bloemstyliste Heleen.

Weer terug bij Pand 17 was de eettafel reeds gedekt en even later werd het eten gebracht. Heerlijk.
Niet veel later begon het feest. Een openingsdans begeleid door een lied prachtig gezonden door dochter Amber. Wauw.

Tijd voor deze trouwfotograaf Assen om naar huis te gaan.

Trouwfotograaf Assen

Leon en Bianca, bedankt dat ik jullie trouwfotograaf Assen mocht zijn.
Heel veel geluk en liefde samen!