Bruiloft Joost & Yvette

Trouwfotograaf Delft. 16 december 2016, vanaf nu de trouwdag van Joost en Yvette. Voor het fotograferen van hun prachtige bruiloft mocht ik eerst naar Delft voor de trouwreportage van hun samen. Daarna op naar Den Haag. In het Nutshuis zeiden ze met hun eigen geloften emotioneel JA tegen elkaar! Hun zoontje zou de ringen brengen. Vol van alle indrukken was hij alleen juist op dat moment heerlijk in slaap gevallen.

trouwfotograaf delft lijm en cultuur  trouwreportage lijm en cultuur Delft

bruidsreportage lijm en cultuur Delft

Trouwfotograaf Delft

Vanuit het noorden van Drenthe niet naast de deur. Dus vertrok ik op tijd naar Delft want je weet maar nooit wat je onderweg tegen komt wat voor vertraging kan zorgen. Zo stond ik bijna een uur te vroeg al als trouwfotograaf Delft bij Lijm en Cultuur. Geen probleem want nu kon ik alvast even rondkijken voor de trouwfoto’s.

Trouwfotograaf Den Haag

Na de fotoshoot van het bruidspraar en hun kinderen door naar het Nutshuis in Den Haag. Rijden met de tram naast je. Hoe zat het ook al weer? Oh ja de tram heeft altijd voorrang. Auto in de garage en snel lopend verder naar het Nutshuis voor de trouwceremonie. Mooi ruim voor Joost en Yvette aan kwamen gereden stond ik klaar.

Nieuwsgierig naar mijn belevenissen? Volg mij dan ook op Facebook!