Bruiloft Jorg & Marjo

Trouwfotograaf Drenthe zuid.

Vandaag naar Erica in het zuiden van Drenthe. Daar zeiden Jorg en Marjo onder toeziend oog van hun koeien, familie en vrienden luid en duidelijk JA tegen elkaar. De prachtige ceremonie die plaats vond in hun eigen tuin in een tent werd geleid door Ria van Jullie Moment.

     

   

trouwfotograaf drenthe zuid

Trouwfotograaf Drenthe zuid

Na mijn aankomst als trouwfotograaf Drenthe zuid op de boerderij ging ik snel naar Marjo toe. Haar zus en vriendin waren druk bezig om haar haren mooi te maken. Daarna hielp haar moeder haar met het aantrekken van haar trouwjurk. Tegelijkertijd ergens anders in de boerderij wachtte Jorg tot hij zijn Marjo eindelijk te zien zou krijgen. Schoenen aan en nog even langs de spiegel om te controleren of de stropdas goed zat. Daarna liep Jorg naar buiten om daar vol spanning te wachten tot ook Marjo er aan zou komen. Marjo kwam samen met hondje Binky over de rode loper aangelopen.

Fotoshoot boerderij

De fotoshoot van het bruidspaar vond natuurlijk, hoe kan het ook ander, plaats in en om de stallen van hun eigen boerderij. Bij de koeien in de wei. Of nou ja voor de wei. De koeien vonden het reuze interessant en kwamen met z’n allen gezellig even een kijkje nemen.