Bruiloft Bert & Yvanca

Trouwfotograaf Groningen Bourtange.

trouwfotograaf drenthe

bruidsfotograaf drenthe

trouwfotograaf drenthe

bruidsfotograaf_drenthe_dewiemel-restaurant

trouwfotograaf_sportauto

trouwfotograaf groningen bourtange

bruidsfotograaf groningen bourtange

trouwfotograaf groningen vesting bourtange

fotograaf huwelijk bourtange

trouwen bij de wiemel

restaurant de wiemel

trouwfotograaf drenthe de wiemel
trouwfotograaf de wiemel drenthe

trouwfotograaf de wiemel

trouwfotograaf-kerkelijke-huwelijk

bruidsfotograaf-kerkelijke-huwelijk

Mijn dag begon al vroeg. Na ruim een uur rijden in de auto kwam ik aan bij het ouderlijke huis van Yvanca in Overijssel. Nadat haar make up en haar klaar waren hielp haar moeder, in haar vanaf nu oude slaapkamer, haar in haartrouwjurk. Een heel gedoe om dicht te maken al die knoopjes, maar oh zo mooi.
Ergens in de verte hoorden we al een auto aan komen. Bert was in aantocht. Snel naar beneden zodat ik de blikken en emoties van hun eerste ontmoeting kon fotograferen. Even daarna stopte er nog een auto. Het was een lesauto met daarin het zusje van Yvanca. Ze had afgereden en haar rijbewijs gehaald. Daarna konden we vertrekken naar Bourtange voor de fotoshoot.

Trouwen bij De Wiemel

Buiten trouwen onder het prieeltje dat was wat ze graag wilden. Dat zou moeten kunnen in de zomer, toch? En daarna? Toen was het tijd voor taart en alle felicitaties. Ook werden er groepsfoto’s gemaakt. Eerst eentje van alle gasten bij het prieeltje. En de rest maakten we rondom de vijver. Ondertussen werd het lopende buffet klaar gemaakt en konden we aan tafel.

Zegen

Na het eten vertrokken we naar de kerk in Mussel voor het kerkelijke huwelijk. Yvanca kwam aan de arm van haar vader binnen lopen. Hij gaf haar weg aan Bert. Na de kerkdienst verlieten Bert en Yvanca de kerk. Tijd voor een feestje! Dus terug naar de Wiemel. Mijn werk als trouwfotograaf Groningen Bourtange zat er op.

Bert en Yvanca nogmaals van harte gefeliciteerd.

Trouwfotograaf Groningen Bourtange

Gaan jullie trouwen in Groningen of misschien wel in Bourtange? En spreken de foto’s op mijn website en in deze blog jullie aan?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie en vergeet niet om mij te volgen op Facebook.

Trouwfotograaf Groningen Bourtange