Bruiloft Johannis & Marijn

Trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra

29 april, voor Johannis en Marijn een datum om nooit vergeten. In 2016 zeiden ze JA tegen elkaar. Gefeliciteerd!

trouwfotograaf_groningen_jm1

trouwfotograaf_groningen_jm2

trouwfotograaf_groningen_jm3

trouwfotograaf_groningen_jm4

trouwfotograaf_groningen_jm5

trouwfotograaf_groningen_jm6

trouwfotograaf_groningen_jm7

trouwfotograaf groningen hermans dijkstra

trouwfotograaf groningen

trouwfotograaf Hermans Dijkstra

trouwfotograaf_groningen_hermansdijkstra_4

trouwfotograaf groningen hermans dijkstra

trouwfotograaf hermans dijkstra

trouwfotograaf_groningen_jm8

trouwfotograaf_groningen_jm10

trouwen kandelaarskerk slochteren

trouwfotograaf_groningen_mausel

Mijn dag (trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra) begon lekker op tijd. Eerst naar Marijn. De visagiste was al bezig met de make up en ook de laatste hand aan het kapsel werd gelegd. Een foto van de jurk alleen nog op een kapstok mocht natuurlijk niet ontbreken. Daarna mocht hij dan eindelijk, met hulp van haar moeder en schoonzusje, aan. En hoe maakt je nou de knoopjes dicht? Juist met een VORK.

Inmiddels was Johannis ook gearriveerd. Na hun eerste ontmoeting vertrokken we naar de oma van Johannis die niet aanwezig kon zijn. Daarna gingen ze met hun trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra mee voor de fotoshoot. De boerderij van Johannis zijn ouders. Buiten regende het dus we doken de koeienstallen in. Eenmaal daar klaar was het droog. Hop de kruiwagen uit de bus en een grappige foto in de landerijen. Marijn in de kruiwagen! Een heel handig vervoersmiddel voor een bruid als je toch foto’s wilt op mooie plekken maar die door het slechte weer niet bruidwaardig zijn geworden. Ook bij onze volgende locatie, het Sterrenbos in Wischoten, kwam hij goed van pas.

Inmiddels was het tijd geworden om naar (trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra) Midwolda te gaan. Tijd om JA te zeggen tegen de liefde. Aan de arm van haar vader kwam Marijn binnen. Na de woorden “dan zijn jullie nu Man en Vrouw” waren ze dan eindelijk getrouwd. Tijd voor de bruidstaart. Maar niet voordat Marijn onder de erehaag gevormd door haar collega’s (trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra) door was gelopen.

Na het diner tijd om de zegen te vragen in de Kandelaarkerk in Schildwolde. Een prachtige dienst!
En daarna? Party Time in de Mausel in Noordbroek, na de openingsdans was het voor mij de hoogste tijd om te gaan.

Trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra

Johannis en Marijn, bedankt dat ik jullie trouwfotograaf Groningen Hermans Dijkstra en op alle andere locaties mocht zijn.