Bruiloft Marci & Laura

Op een warme maandag, 27 maart om precies te zijn, zeiden Marci & Laura in het stadhuis van Groningen JA tegen elkaar. De trouwzaal zat vol. Zo vol dat er zelfs gasten moesten staan. Na de trouwceremonie met een lach en een traan gingen we de stad nog even in voor foto’s van het pasgetrouwde stel. Op de trappen van de Grote Markt en op het terras van de poffertjeskraam. Natuurlijk liepen we ook een rondje om de Martinitoren.

trouwfotografe groningen

De Grote Markt was druk. Niet alleen met mensen die van het zonnetje genoten maar ook met gasten voor de bruiloft. Een speciaal welkom voor opa en natuurlijk alle andere gasten zoals Marci zijn ouders die een lange reis hadden gemaakt.

bruidsfotograaf groningen

Emoties, heel veel lachen en natuurlijk ook een traan. Blije en trotse blikken. Ik heb ze allemaal gezien tijdens de trouwceremonie van dit lieve stel. Hun JA-woord werd gevraagd door Sandra Talsma, buiten gewoon ambtenaar van de stad Groningen.

trouwfotograaf groningen

Vol trots schoven ze elkaar de ringen om. Eindelijk man en vrouw. Laura droog het trouwpak waarin haar moeder jaren eerder ook trouwde.

trouwfotografe groningen

Yessssssssssss we zijn getrouwd! En iedereen mag het weten.

bruidsfotografe groningen

bruidsfotografie groningen

bruidsfotograaf groningen

trouwfotograaf groningen

Marci & Laura, nogmaals gefeliciteerd. Ik wens jullie alle geluk toe. Geniet van elkaar en de muziek!
Dank jullie wel dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen.