Bruiloft Eppe & Dieuwertje

Trouwfotograaf het Laer.

Vandaag vertrok ik vanuit het regenachtige Drenthe naar Ommen om een lange dag trouwfotograaf het Laer te zijn. Na maanden, weken en dagen van voorbereidingen, spanningen en alles wat er bij hoort was het vandaag eindelijk zover voor Eppe en Dieuwertje en hun beide prachtige dochters. TROUWEN, niet met z’n tweetjes maar met z’n viertjes op Landgoed Het Laer in Ommen.

trouwfotograaf_het_laer_ommen-1

trouwfotograaf_het_laer_ommen-2

trouwfotograaf_het_laer_ommen-3

trouwfotograaf overijssel het laer ommen

sibrand hassing caddy cars

trouwfotograaf het laer

trouwfotograaf het laer

trouwfotograaf het laer overijssel

trouwfotograaf_het_laer_ommen-18

trouwfotograaf het laer

trouwfotograaf_wildkamp

trouwfotograaf wildkamp de Lutten

trouwfotograaf_rauw_industrieel

trouwfotograaf_het_laer_ommen-17

trouwfotograaf_het_laer_ommen-19

trouwfotograaf_het_laer_ommen-20

trouwfotograaf_het_laer_ommen-10

trouwfotograaf het laer

trouwfotograaf_het_laer_ommen-12

trouwfotograaf_het_laer_ommen-13

trouwfotograaf_het_laer_ommen-14

trouwfotograaf_het_laer_ommen-15

trouwfotograaf_het_laer_ommen-16

Onderweg naar het landgoed regende het, oh jeeh dat was nou net niet de bedoeling. We hadden toch mooi weer besteld.
Gelukkig, toen ik aan kwam op het Laer was het droog en mooi weer. Dat wil je toch wel op je trouwdag ook al trouw je binnen en heb je een te gekke industriële binnenlocatie voor de fotoshoot geregeld.

Familie en vrienden waren al druk in de weer om het landgoed prachtig aan te kleden. Dieuwertje was samen met haar zus en vriendin al begonnen aan de voorbereidingen. Eindelijk mocht de jurk aan. Een overvol klein kamertje was “the place to be”. Eerst wat orde scheppen zodat we ruimte genoeg hadden voor de foto’s van het aankleden van de bruid en haar beide bruidsmeisjes.
Tijdens het aankleden werd het de jongste te veel. Waar was nou de mama die ze kende? En papa? Waar was papa. Gelukkig kwam hij er aan.

De meisjes gingen mama voor, snel naar papa in zijn mooie blauwe pak die er aan kwam in de Cadillac van Caddycars. Als echt prinsesjes liepen ze langzaam de trap af. Wees dan je emoties maar eens de baas als trotse papa. Een van de vele mooie en emotionele momenten, er zouden er nog meer volgend die dag.

Tijd voor mama de bruid om te komen en de trouwdag echt te laten beginnen. Na de eerste ontmoeting gingen we de tuin in voor wat foto’s. Daarna naar de industriële fotolocatie. Ik mocht gezellig meerijden in de Cadillac. Zat ik ook eens in een echte auto (toch?). Eenmaal terug op het landgoed, werden Eppe en Dieuwertje onder luid gejuich ontvangen door hun daggasten.
Groepsfoto’s, taart en een heerlijk diner later was het tijd voor een momentje samen. Eppe en Dieuwertje vertrokken om later terug te komen. Inmiddels waren ook alle avondgasten gearriveerd samen met Ria Fenneman van Jullie Moment.

Trouwen! Dieuwertje werd weggegeven door haar vader. Ria hield een prachtige toespraak en Billy Nomads zong meerdere prachtige liedjes. Wat een stem!
De ringen werden intussen doorgegeven aan een lint en zo warm gemaakt. Gelukkig had Ria haar box met tranenvangers meegenomen. Die waren wel nodig. De jongste dochter vond dat je daar ook wat anders mee kon. Kapot maken. Na de ceremonie werden de duiven vrij gelaten. Met een extra rondje boven ons vlogen ze terug naar huis.

Tijd voor een feestje…

Eppe en Dieuwertje, dank jullie wel dat ik jullie trouwdag voor jullie mocht fotograferen.
Vanaf deze plaats nogmaals gefeliciteerd en heel veel geluk voor jullie verdere toekomst als man en vrouw!

Trouwfotograaf het Laer