Trouwreportage

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie trouwreportage. Super leuk en natuurlijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen. De trouwreportage maak ik met liefde voor jullie. Op deze pagina van mijn website staat meer informatie over de trouwreportage. Lees en bekijk alles op jullie gemak. Zijn er daarn ass nog vragen of willen jullie een afspraak mak een? Ik hoor of lees het graag.

trouwreportage

Kosten trouwreportage

Mijn trouwreportage pakketten beginnen vanaf 6 aaneengesloten uren trouwfotografie. In deze uren kan ik het verhaal van jullie bruiloft mooi vastleggen. Willen jullie meer momenten en dus uren fotografie dan kan dat. Er is al een reportage mogelijk vanaf 995 euro. Dit is inclusief de door mij geselecteerde en bewerkte trouwfoto’s. De trouwfoto’s ontvangen jullie natuurlijk digitaal en op hoge resolutie. Zo kunnen jullie er zelf een trouwalbum van maken of een fotoboek bij mij bestellen.

trouwreportage groningen

Trouwalbum

Besluiten jullie om het trouwalbum door mij te laten maken?

Enthousiast?

Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis maken we kennis. Jullie kunnen dan de trouwalbums bekijken en ondertussen bespreken we jullie bruiloft en wensen. Dit kan ’s avonds of overdag. Maar ook in het weekend. Kortom ik ben flexibel!

trouwreportage drenthe

Trouwreportages in Drenthe, Groningen en Friesland maar ook in andere provincies.

Volg mij op Facebook en je bent direct op de hoogte van het laatste nieuws en foto’s.