Trouwen

Het verhaal van jullie bruiloft. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en romantische foto’s vol van kleur en contrast. Emoties, een lach en een traan. Alle prachtige details en belangrijke momenten. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl. Echte foto’s die het verhaal van jullie bruiloft vertellen zodat jullie deze bijzondere dag steeds weer kunnen beleven.

bruidsfotograaf-assen-drenthe-enomgeving
trouwfoto_strohoed-elp
jkPXLS6393
bruidsfotografie-trouwfotografie-koeien-boerderij-groningen-drenthe
Trouwfotograaf Gasselterveld Drenthe
klPXLS6710
bruid-bruidsmakeup-bruidsfotografie-drenthe
klPXLS5036
klPXLS7054

Mijn bruidsparen

Meer dan 100 bruidsparen gingen jullie voor. Nieuwsgierig naar de bruiloften van mijn bruidsparen? Bekijk dan hun foto’s en mijn verhalen in de blogs. En kom alvast in de stemming voor jullie eigen trouwdag.

het-regent-op-onze-trouwdag
trouwschoenen-bruid
pixel-us-bruidsfotograaf
fotograaf-huwelijk-bruiloft-drenthe
trouwfotograaf_friesland_trouwringen
trouwfotograaf-hardenberg-wildkamp

Kosten

Bij de trouwreportage krijgen jullie altijd een trendy mini trouwalbum (20×20cm) met daarin de hoogtepunten van de bruiloft. Ook de geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal op hoge resolutie zijn voor jullie.

Het is mogelijk om een trouwreportage voor 2019 te boeken vanaf 6 aaneengesloten uren voor 1050 euro. Trouwen jullie in 2018 informeer dan naar de mogelijkheden en of er plek is in mijn agenda.

Willen jullie meer uren, meer foto’s en een groter fotoboek? Alles kan.

Nicolas & Brenda
“Wij zijn blij dat we voor Hilda hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. Van alle bijzondere momenten heeft zij de mooiste foto’s gemaakt. Dankzij de trouwfoto’s kunnen wij nu telkens weer nagenieten.”

Kennis maken?

Maak dan een afspraak en kom gezellig langs. Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis bespreken we jullie bruiloft en wensen.

Trouwreportage informatie aanvraag
9 + 2 =