06- 27 39 72 80
Hilda@PixelUs.nl
Menu

Trouwen

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle foto’s. Dankzij de foto’s kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven. Spreken mijn trouwfoto’s jullie aan en zijn jullie op zoek naar meer informatie? Hier vinden jullie alles. Mijn idee van de perfecte trouwreportage, hoe ik werk en niet geheel belangrijk de kosten. Tot slot als dit alles jullie bevalt nodig ik jullie graag uit om kennis te maken.

Trouwreportage

Niet iedereen staat graag voor de camera, dat snap ik. Daarom stel ik jullie tijdens het maken van de trouwfoto’s telkens weer op jullie gemak. Kijken naar de camera hoeft niet, tenzij jullie dat graag willen. Tijdens de fotoshoot van jullie samen is het belangrijk om vooral te genieten van elkaar en een moment van rust. Zo krijgen jullie de mooiste foto’s die laten zien wie jullie zijn, zoals jullie samen zijn als stel. Hierbij help ik jullie met de mooiste poses, lichtval en achtergronden. Maar het draait natuurlijk vooral om jullie!

Tijdens de overige momenten die jullie graag op de foto willen hebben ben ik in de achtergrond aanwezig en geef ik daar waar nodig een aanwijzing wanneer dat de foto ten goede komt. Voor de rest fotografeer ik jullie dag zoals hij verloopt. Aan jullie of ik overdag mag fotograferen of de dag en avond.

Kosten

Alle leuke dingen kosten nu eenmaal geld want voor niets gaat de zon op. Hieronder vinden jullie de kosten. Ziet jullie bruiloft er anders uit? Geen nood vertel het mij en ik laat jullie de kosten voor jullie bruiloft weten. Immers geen enkele bruiloft is ten slotte hetzelfde.

Foto’s overdag

Foto’s vanaf de voorbereidingen van de bruid (en bruidegom), de eerste ontmoeting, een ontspannen fotoshoot, trouwen, de felicitaties met een toast en taart en natuurlijk tijdens de borrel groepsfoto’s van familie en vrienden. Beginnen jullie aan het diner dan is het voor mij tijd om te vertrekken, tenzij jullie natuurlijk willen dat ik blijf.

1100 euro

Foto’s overdag & ’s avonds

Willen jullie foto’s van momenten overdag en ’s avond? Ook dat kan. Dan eet ik gezellig mee en fotografeer wat er tussendoor gebeurt. Misschien gaan we daarna naar de kerk. Of doen we een korte fotoshoot tijdens het gouden uurtje en daarna feesten. Ik ga pas naar huis als het feest goed aan de gang is en dat is vastgelegd.

1750 euro.

Behalve op jullie bruiloft ben ik daarna ook nog druk voor jullie bezig. De foto’s selecteer en bewerk ik zorgvuldig voor jullie. Deze ontvangen jullie zonder mijn logo en op hoge resolutie. De foto’s zijn in kleur en in zwart wit of alleen in kleur of zwart wit. Het selecteren en bewerken duurt ongeveer 8 à 10 weken.

Kennis maken?

Maak dan een afspraak en kom gezellig langs. Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis bespreken we jullie bruiloft en wensen. Dit kan ’s avonds en overdag maar ook in het weekend. Geef maar aan wat jullie het beste past en ik kijk in mijn agenda en kom met een aantal voorstellen. Na ongeveer anderhalf uur gaan jullie naar huis en weten jullie precies wat jullie van mij kunnen verwachten.

Vul onderstaand formulier in of nog sneller stuur een WhatsApp berichtje. Links onder via het icoontje en we zien elkaar snel.

Contact

Hilda Koopmans
Hilda@PixelUs.nl
06-27397280
Of vul onderstaand formulier in. Controleer dan wel even jullie spamfolder want sommige hosts zetten onnodig veel berichten daarin.

Trouwreportage informatie aanvraag
4 + 0 =

Bedankt voor jullie aanvraag, vergeet niet om als het te lang duurt even jullie spam box te checken.