Jullie liefde voor elkaar gevangen in kleurrijke, spontane en romantische trouwfoto’s. Emoties. Een lach en een traan. Alle prachtige details en belangrijke momenten. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl. Echte foto’s die het verhaal van jullie bruiloft vertellen zodat jullie deze bijzondere dag steeds weer kunnen beleven.

Wil je meer trouwfoto’s zien?
Bekijk dan mijn portfolio

Mijn Bruidsparen

Meer dan 90 bruidsparen gingen jullie voor. Zij kozen voor mij als hun trouwfotograaf. Nieuwsgierig naar de bruiloften van mijn bruidsparen? Bekijk dan de blogs. En kom alvast in de stemming voor jullie eigen trouwdag.

Nieuwsgierig naar recente bruiloften?
Je bekijkt ze hier!

Marci & Laura

Hilda was de fotografe bij onze bruiloft en we zijn super blij met de foto’s! Ze nam echt de tijd en we voelden ons erg op ons gemak. Ook was het fijn dat ze duidelijk de leiding nam tijdens de groepsfoto’s zodat het allemaal mooi vlot ging. We zijn blij dat ze de fotografe was tijdens onze bruiloft en raden haar zeker aan!

Trouwalbum

Jullie trouwfoto’s verdienen het om bekeken te worden in een luxe trendy trouwalbum. Ze zijn er in diverse kleuren en modellen. Zo is er altijd eentje die bij jullie past.

 

Kosten

Geen bruiloft is hetzelfde. De hieronder genoemde prijzen zijn basisprijzen. Ik vertel jullie graag in een persoonlijk gesprek wat de kosten zijn voor jullie trouwreportage. Misschien willen jullie wel meer uren fotografie of een groter fotoboek. Dat kan! We bespreken jullie mensen en aan de hand daarvan maak ik een op maat gemaakte offerte voor jullie.

Trouwreportage
vanaf

€950

Vanaf 6 uren

Foto's digitaal

Mini fotoalbum

Inclusief reiskosten

Trouwalbum

vanaf

€350

25 x 25 cm

30 bladzijdes

Digitaal ontwerp

Gedrukt op fotopapier

Nieuwsgierig?

Kom gezellig langs en onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis bespreken we jullie bruiloft en wensen.

Spreken mijn foto’s jullie aan?
Neem dan contact op!