Trouwreportage

Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle trouwfoto’s. Dankzij de foto’s kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven. Spreken mijn trouwfoto’s jullie aan en zijn jullie op zoek naar meer informatie? Hier vinden jullie alles.

trouwreportage

Kosten trouwreportage

Een trouwreportage van jullie trouwdag. Foto’s van de door jullie gekozen momenten. De geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal op hoge resolutie via een download mogelijkheid. En een mooie samenvatting in een mini trouwalbum. Dit alles krijgen jullie van mij!
Er is al een trouwreportage vanaf 995 euro (vanaf 6 uur fotografie).

trouwreportage groningen

Benieuwd naar de inhoud van de diverse trouwreportage pakketten, de prijzen en diverse tips? Vraag dan geheel vrijblijvend mijn digitale brochure aan. Vul jullie gegevens in dan ontvangen jullie een mail met de brochure.

Vraag de gratis trouwreportage Brochure aan!

4 + 0 =

Jullie gegevens zijn veilig bij mij. Dus geen spam. Maar wel handige tips en mijn prijzen. Deze ontvangen jullie gratis van mij. Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is onderstaand formulier even in te vullen.

trouwreportage drenthe

Enthousiast?

Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis maken we kennis. Jullie kunnen dan de trouwalbums bekijken en ondertussen bespreken we jullie bruiloft en wensen. Dit kan ’s avonds of overdag. Maar ook in het weekend. Kortom ik ben flexibel!

Hilda Koopmans
Hilda@PixelUs.nl
06-27397280
Controleer altijd jullie spamfolder want sommige hosts zetten onnodig veel mails daarin.

Trouwreportages in Drenthe, Groningen en Friesland maar ook in andere provincies.

WhatsApp