Say Yes

Het verhaal van jullie bruiloft. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en romantische foto’s vol van kleur en contrast. Emoties, een lach en een traan. Alle prachtige details en belangrijke momenten. Gewoon zoals jullie zijn! Dat is helemaal mijn stijl. Echte foto’s die het verhaal van jullie bruiloft vertellen zodat jullie deze bijzondere dag steeds weer kunnen beleven.

Mijn Bruidsparen

Meer dan 100 bruidsparen gingen jullie voor. Zij kozen voor mij als hun trouwfotograaf. Nieuwsgierig naar de bruiloften van mijn bruidsparen? Bekijk dan de blogs. En kom alvast in de stemming voor jullie eigen trouwdag.

Nicolas & Brenda
“Wij zijn blij dat we voor Hilda hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. Van alle bijzondere momenten heeft zij de mooiste foto’s gemaakt. Dankzij de trouwfoto’s kunnen wij nu telkens weer nagenieten.”

Trouwalbum

Jullie trouwfoto’s verdienen het om bekeken te worden in een luxe trendy trouwalbum. Ze zijn er in diverse kleuren en modellen. Zo is er altijd eentje die bij jullie past.

Kosten

Geen bruiloft is hetzelfde. De hieronder genoemde prijzen zijn basisprijzen. Ik vertel jullie graag in een persoonlijk gesprek wat de kosten zijn voor jullie trouwreportage. Misschien willen jullie wel meer uren fotografie of een groter fotoboek. Dat kan! We bespreken jullie mensen en aan de hand daarvan maak ik een op maat gemaakte offerte voor jullie.

Trouwreportage
vanaf

€750

Foto's digitaal

Mini fotoalbum

Trouwalbum

vanaf

€350

Digitaal ontwerp

Gedrukt op fotopapier

Nieuwsgierig?

Maak dan een afspraak en kom gezellig langs. Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis bespreken we jullie bruiloft en wensen.

Trouwreportage informatie aanvraag
6 + 7 =