Het verhaal van jullie bruiloft vraagt om een trouwreportage. Jullie liefde voor elkaar gevangen in spontane en liefdevolle foto’s. Dankzij de foto’s kunnen jullie DE dag steeds weer opnieuw beleven. Spreken mijn trouwfoto’s jullie aan en zijn jullie op zoek naar meer informatie? Hier vinden jullie alles. Mijn idee van de perfecte trouwreportage, hoe ik werk en niet geheel belangrijk de kosten. Tot slot als dit alles jullie bevalt nodig ik jullie graag uit om kennis te maken.

Werkwijze trouwfotografie

Niet iedereen staat graag voor de camera, dat snap ik. Daarom stel ik jullie tijdens het maken van de trouwfoto’s telkens weer op jullie gemak. Kijken naar de camera hoeft niet, tenzij jullie dat graag willen. Tijdens de fotoshoot van jullie samen is het belangrijk om vooral te genieten van elkaar. Zo krijgen jullie de mooiste foto’s die laten zien wie jullie zijn, zoals jullie samen zijn als stel. Hierbij help ik jullie met de mooiste poses, lichtval en achtergronden. Maar het draait natuurlijk vooral om jullie!

Tijdens de overige momenten die jullie graag op de foto willen hebben ben ik in de achtergrond aanwezig en geef ik daar waar nodig een aanwijzing wanneer dat de foto ten goede komt. Voor de rest fotografeer ik jullie dag zoals hij verloopt. Aan jullie welke momenten jullie graag gefotografeerd willen hebben

Na de bruiloft ben ik ook nog druk voor jullie aan het werk. De foto’s selecteer en bewerk ik persoonlijk en zorgvuldig voor jullie. Jullir ontvangen ze zonder mijn logo en op hoge resolutie via een download. De foto’s zijn in kleur en in zwart wit of alleen in kleur of zwart wit. Het selecteren en bewerken duurt ongeveer 8 à 10 weken.

Kosten trouwreportage

  • Vanaf 6 aaneengesloten uren fotografie
  • Meer uren mogelijk
  • Kennismakingsgesprek
  • Sneak preview & fotoblog
  • Foto’s op hoge resolutie digitaal
  • Mini fotoalbum
  • Groter trouwalbum mogelijk

Vanaf 995 euro

Enthousiast?

Maak dan een afspraak en kom gezellig langs.

Onder het genot van een kop koffie of thee bij mij thuis maken we kennis. Jullie kunnen de trouwalbums bekijken en ondertussen bespreken we jullie bruiloft en wensen. Dit kan ’s avonds en overdag maar ook in het weekend. Kortom ik ben flexibel!

Vul onderstaand formulier in of nog sneller stuur een WhatsApp berichtje links onder via het icoontje en we zien elkaar snel.

Hilda Koopmans
Hilda@PixelUs.nl
06-27397280
Of vul onderstaand formulier in. Controleer dan wel even jullie spamfolder want sommige hosts zetten onnodig veel berichten daarin.

Kies net als meer dan 100 bruidsparen voor Pixel Us, en neem vandaag nog contact op!

Yes, Pixel Us
3 + 5 =

Bedankt voor jullie aanvraag, vergeet niet om de spam box te checken.

WhatsApp