Turnen

 

Wedstrijdfoto's & fotoreportages

 

Turnen een prachtige en elegante sport waar veel fysieke en mentale kracht voor nodig is. Doordat het altijd binnen in toch wel donkere sporthallen plaats vindt is het voor ouders erg lastig om mooie foto's te maken van hun eigen turnster.

 

Sinds mijn eigen dochter is gaan turnen bij de selectie heb ik mij verdiept in de turnsport en zo ben ik deze tak van sport gaan fotograferen.

 

Het is mogelijk om een fotoreportage te laten maken tijdens een training. Zo komt iedere turnster / turner meerdere keren op de foto en ouders kunnen deze foto's later bekijken en bestellen.

 

Organiseren jullie als turnvereniging een (onderlinge) turnwedstrijd en willen jullie graag een fotograaf op de vloer? Ook dat is mogelijk.

Foto turnwedstrijd Groningen balk

Turnwedstrijden

 

Hieronder de door mij gefotografeerde recente wedstrijden.

 

De plannen waren er om in seizoen 2020 op meerdere turnwedstrijden foto's te maken. Helaas gooide Corona roet in het eten en ging het wedstrijdseizoen in rook op.

 

Wanneer er weer wedstrijddata bekend zijn komen hier de wedstrijden en data te staan waar ik zal gaan fotograferen.

 

Klik op de wedstrijd om naar het fotoalbum te gaan en foto's te bestellen.

 

NTSC Onstwedde groep 2, zaterdag 29-02-2020

 

Informatie

 

Turnfotoreportage

 

Fotoshoot van alle turnsters tijdens een training of een onderlinge wedstrijd. Ik ben 2 uur aanwezig, alle turnsters komen op de foto. Na de fotoshoot verschijnen de geselecteerde foto's op mijn site beschermd met een wachtwoord. De kosten bedragen 12,75 euro inclusief 1 foto digitaal op hoge resolutie per turnster. Deze prijs is gebaseerd op basis van 20 turnsters. Vraag naar de kosten bij andere getallen.

Turnwedstrijden

 

Tijdens wedstrijden fotografeer ik de balkoefeningen.
Turnfoto's gemaakt tijdens wedstrijden zijn na te bestellen vanaf 4 euro voor een afdruk op 10x15cm of digitaal voor 7,50 euro per stuk. Op de eigen pagina van de betreffende wedstrijd is een overzicht te vinden met daarop de mogelijkheden en kosten.
Voor organiserende verenigingen zijn er geen kosten aan verbonden.

Flik Flak sunset zonsondergang

Contact

 

Boek of Bestel jouw turnfoto's!

 

Wil je een turnfotoreportage boeken of informeren of ik ruimte in mijn agenda heb om een turnwedstrijd te komen fotograferen?
Neem dan contact op via mail Hilda@PixelUs.nl