Workshop

Vakantiefoto’s leren maken

Baal je van het resultaat van je foto’s? Wil je graag vakantiefoto’s om in je huis op te hangen? Volg dan een workshop vakantiefotografie en ik help jou je doelen bereiken. Hiervoor ben je geen speciale camera nodig, zelfs een mobieltje voldoet. Het is immers jouw persoonlijke doel.
Tijdens de workshop leer ik je anders kijken waardoor je thuis komt met foto’s met een WAUW factor. Foto’s die je graag snel wilt laten afdrukken op bijvoorbeeld een groot canvas om de rest van het jaar in vakantiesferen te blijven.

Workshop Vakantiefotografie

Datum: zondag 31 mei 2020
Locatie: Gieten / Gasselte, Drenthe
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 12
Kosten: 50 euro per persoon
Duur: 2 – 3 uur excl vrijblijvende nazit

Voor deze workshop Vakantiefotografie ben je geen digitale spiegelreflexcamera nodig. Het mag natuurlijk wel. Een mobiele telefoon met camerafunctie is ook prima. Ik help je op een andere manier te kijken naar foto’s en leer je hoe je uit jouw type camera het maximale kunt halen.
Trek goede (wandel)schoenen aan want het is een echte “doe” workshop. Vooraf bij je inschrijving kun je aangeven waar je hulp bij nodig bent. Na de workshop krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om de gemaakte foto’s te bespreken en nog vragen te stellen die je later te binnen zijn geschoten.

Aanmelden voor een workshop

Stuur mij een mailtje via Hilda@PixelUs.nl onder vermelding van “workshop” en je bent gegarandeerd van een plekje voor de workshop van je keuze.

WhatsApp chat