Vakantiefoto’s leren maken

Baal je van het resultaat van je foto’s? Wil je graag vakantiefoto’s om in je huis op te hangen? Volg dan een workshop vakantiefotografie en ik help jou je doelen bereiken. Hiervoor ben je geen speciale camera nodig, zelfs een mobieltje voldoet. Het is immers jouw persoonlijke doel.
Tijdens de workshop leer ik je anders kijken waardoor je thuis komt met foto’s met een WAUW factor. Foto’s die je graag snel wilt laten afdrukken op bijvoorbeeld een groot canvas om de rest van het jaar in vakantiesferen te blijven.

Kinder Sport Fotografie

Wil je graag mooie foto’s van je kind maken tijdens het sporten maar is hij of zij sneller dan je camera en heb je alleen de grasmat met een vaag kind ergens half op de foto? Of misschien beoefent jouw kind wel een sport in een gymzaal, wat natuurlijk nog lastiger is. Voor deze workshop is het hebben van een camera waarbij je de sluitertijd, het diafragma en de iso waardes zelf kunt bepalen erg handig.

Dieren fotografie

Dieren, ze blijven niet altijd even goed stilzitten tot je precies hebt wat je graag zou willen. Hoe los je dat nou op? Wil je meer weten en leren over het fotograferen van dieren? Ook dat kan tijdens een workshop.

Workshop Data

Hieronder vind je diverse data waarop de workshops gegeven worden. Staat de workshop van jouw keuze er niet bij? Het is ook mogelijk om een privé workshop te boeken.

Februari 2020 > Vakantiefotografie de wintereditie
Maart 2020 > Sportfotografie
April 2020 > Vakantiefotografie de zomereditie
Mei 2020 > Dierenfotografie
Oktober 2020 > Fotoalbum ontwerpen

Aanmelden voor een workshop

Stuur mij een mailtje via Hilda@PixelUs.nl onder vermelding van “workshop” en je bent gegarandeerd van een plekje voor de workshop van je keuze.

WhatsApp